Dimenzije pa smeh..Winterreifentest 2019: Gute Ergebnisse für viele Modelle | ÖAMTC
Erstmals im Test: Transporter-Reifen überzeugen im Winter nicht.www.oeamtc.at
'Zanimiv' rezultat za savo eskimo s3. Po mojem najpogostejša izbira med 'vozim celo leto zimske na malih jajcih do 10k letno' in ravno na suhem in mokrem je crap. Torej, glede na naše zime je praktično med celotno uporabo zanič.
To je tako kot drugje.Hehehehe.... Sploh, ko ti prodajalec/vulkanizer/uporabnik/... reče: Za v sneg so pa vrhunske!
Sam, dokler misem kupil terenca sem vedno kupil nove eskimo S3, ker mi je bilo važno da pridem po snegu domov, pa tudi po suhi in mokri cesti niso bile tako slabe. Res pa se je z avtom delalo le cca 4-5k letno.Hehehehe.... Sploh, ko ti prodajalec/vulkanizer/uporabnik/... reče: Za v sneg so pa vrhunske!
Kva je pol za kupt:
Continental 850neki (te sem imela do sedaj, super)
Michelin alpin
Briđstoun blizzak lm005 (neki tacga)
Goodyear performance neki
Se kaj za pogledat da je res dobra guma?
Mi jih imamo na službenih jajčkih(vw UP), vožnja več ali manj po mestu, pa so čist ok. Res pa je, da jih imamo komaj eno sezono. Kaj bo, ko bo že v letih ti pa ne znam povedat.Kakšne so pa pa kaj te Point S gume? Naj bi šlo za modele (pred-)prejšnjih sezon sicer priznanih proizvajalcev, le da jih prodajajo pod drugi znamko.
Torej glede na zgornje teste letos izbiramo med:
(ne nujno v tem vrstnem redu)
- Bridgestone Blizzak LM 005 91 H
- Goodyear UltraGrip Performance+ 91 H
- Michelin Alpin 6 (kjer Generik v drugi temi pravi, da ima slabe izkušnje z Alpin 4 skozi daljše obdobje, po 2 sezonah)
- Semperit Speed-Grip 3 91 H
- Continental WinterContact TS860 91 H