Če ti je dosedanji zdržal 15 let, potem plastična kad ni nek ključni faktor pri nakupu.Hvala vsem za ideje.
Včeraj zvečer sva šla z ženo v trgovino in nabavila:
Electrolux EEG48300L. Zdej pa čakama, da nama ga pripeljejo.
Prvo sem bil odločen za enega Bosch-a ampak v pogovoru s prodajalcem sem se odločil za tega. E. ima inox kad in 5let garancije, kar Bosch nima.
lp
matej_
glede sem serijo 4.Ne vem katero Bosch serijo si gledal, ampak tudi Bosch ima možnost 5 letne garancije, če registriraš izdelek. Trenutno imajo še akcijo, da vrnejo 100eur. Prav tako ima korito iz nerjavečega jekla, vsaj od serije 4.
Z 12 let starim E. PSjem sem sam zelo zadovoljen.Hvala vsem za ideje.
Včeraj zvečer sva šla z ženo v trgovino in nabavila:
Electrolux EEG48300L. Zdej pa čakama, da nama ga pripeljejo.
Prvo sem bil odločen za enega Bosch-a ampak v pogovoru s prodajalcem sem se odločil za tega. E. ima inox kad in 5let garancije, kar Bosch nima.
lp
matej_
avoid gorenje.......rabim novega pomivalca, stari je po 10 letih začel puščati.
Vgradni, 45 cm, Gorenje ali Bosch, do 500€.
Pri Bosch gledam "Prilagodljivo polnjenje in pametno daljinsko upravljanje pomivalnega stroja s pomočjo aplikacije Home Connect." : ne rabim ničesar daljinskega in pametnega in aplikacije za nevemkaj. Edino kar rabim je časovnik, da nastavim čez koliko ur naj začne pranje.
Gledam na Shoppster in BigBang : Gorenje je par deset evrov cenejši na BigBang, Bosch je par deset evrov cenejši na Shoppster.... kakšen predlog?
Spreglej Gorenje...in kupi Boscha!rabim novega pomivalca, stari je po 10 letih začel puščati.
Vgradni, 45 cm, Gorenje ali Bosch, do 500€.
Pri Bosch gledam "Prilagodljivo polnjenje in pametno daljinsko upravljanje pomivalnega stroja s pomočjo aplikacije Home Connect." : ne rabim ničesar daljinskega in pametnega in aplikacije za nevemkaj. Edino kar rabim je časovnik, da nastavim čez koliko ur naj začne pranje.
Gledam na Shoppster in BigBang : Gorenje je par deset evrov cenejši na BigBang, Bosch je par deset evrov cenejši na Shoppster.... kakšen predlog?
Lahko me kličeš Rambo, brez problemabi te rad videl, tisto kak boš samo vlačo po štengah...mal supermena si anede. za kakšnega 20kg bekota bi še ti verjel... ce pa stopiš v normalni rang 70 do 100kg, je pa game over.
Noben pomivalc nima 70g ali več.bi te rad videl, tisto kak boš samo vlačo po štengah...mal supermena si anede. za kakšnega 20kg bekota bi še ti verjel... ce pa stopiš v normalni rang 70 do 100kg, je pa game over.
Ta ti zna tud krožnike in kozarce razbit.
ah moja napaka bil sem pri pralnih... mas prav.Noben pomivalc nima 70g ali več.