Bosch serije 6 se je meni "poscal" po kakih treh letih. Nisem ga kupil v obdobju, ko so ponujali podaljšanje jamstva na 5 let. Pokazalo se je, da je počila matica pri sistemu sušenja. Zanimivost, vgrajena je bila plastična, originalni rezervni del pa prodajajo kovinski. Popravilo z obiskom pooblaščenega serviserja na domu je bilo po spominu dobrih 30 €, sem pa čakal par tednov, da je imel več dela v našem kraju.
Ker sem takrat prečekiral net, kaj bi lahko bilo narobe, je druga zelo pogosta šibka točka še tesnenje korita na dnu, kjer je črpalka in vetrnica. Kitajci prodajajo silikonsko tesnilno cevko, ki jo namestiš dodatno.
Modeli te serije niso ravno vzor robustnosti. Kljub garanciji si v nevarnosti, da boš teden ali dva, tri pral na roke, preden se servis prikaže.
Ker sem takrat prečekiral net, kaj bi lahko bilo narobe, je druga zelo pogosta šibka točka še tesnenje korita na dnu, kjer je črpalka in vetrnica. Kitajci prodajajo silikonsko tesnilno cevko, ki jo namestiš dodatno.
Modeli te serije niso ravno vzor robustnosti. Kljub garanciji si v nevarnosti, da boš teden ali dva, tri pral na roke, preden se servis prikaže.