Čez teden, dva stroja na dan vsaki dan...vikend... sploh nedelja 3 stroje...Kaj to pomeni teram ga na max? 3 krat na dan pranje polnega, 1krat na dan polnega, 5 krat na teden...?
Čez teden, dva stroja na dan vsaki dan...vikend... sploh nedelja 3 stroje...Kaj to pomeni teram ga na max? 3 krat na dan pranje polnega, 1krat na dan polnega, 5 krat na teden...?
Kolega je že pred desetletji imel vse v hiši miele. Zanimivo, da je bil hud kolega s serviserji. To drago sranje se je kar naprej kvarilo in je imel serviserja vsake pol leta v hiši. Pa ne vem, če niso še hodili na neke preventivne "vzdrževalne" posege. Kot bi avto vozil na servis.
Dokler sem kupoval beko in gorenje, nisem vedel, da servisi za gospodinjske stroje obstajajo. Delal slabih 10 let, potem kupiš novo in odpelješ to na odpad. Za bosch baje obstajajo serviserji, samo po 4-ih dneh od uradne prijave in odprtja delovnega naloga preko centralne točke še ni bilo ne duha ne sluha o njih. Naše zdravstvo je še kar ok, tam dobiš okvirni datum napotnice.
a dej ga srat.Tako je.K piše na tablici stroja.Made in Germany.In ne Made in.P.R.C.Ali Made in Turkey..ali Made in EU....itd.
Moj pomivalni stroj Miele.Je dopolnil 5 let.Do danes brez ene napake.Teram ga na max...nema milosti.Ima da dela in služi svojemu namenu.Posoda pomita perfect...vse suha..samo pospravim v elemente
Sem pa takrat odštel za njega 1300 eur.Mašina je TOP
vsaj fer bod povej da se sam logo od gorenja vse ostalo je od drugod....a dej ga srat.
jest mam pa nacjenejš gorenjev jajc že skor 8 let, pa tud dela. sam da je bil tvoj 6x dražji
Res pa da ga ne teramo na max. zato k se nam smil.
smo dal pod pedal za gas ene cegu, da se ne bi preveč matral
ja dubr jutr, itak da je prcvsaj fer bod povej da se sam logo od gorenja vse ostalo je od drugod....
Veliko sreče . To je slab izdelek po mojih izkušnjah.Ne me jebat, jaz sem 17 let starega elektroluxa zamenjal za Bosch a serija 6 made in švaba land.
meni ravno ne, lahk bi bla amica pa bi blo made in czja dubr jutr, itak da je prc
(a to ne pove dost: "jest mam pa nacjenejš gorenjev jajc")
Mal poglej po netu,ziher boš kaj najdu...po 13ih letih je Bosch kaput...
Ali kdo ve za kakšnega ugodnega pomivalca? Bosch, serija 6...
Določeni modeli imajo 5 let garancije ob registraciji.Preveri tukaj na njihovi strani.po 13ih letih je Bosch kaput...
Ali kdo ve za kakšnega ugodnega pomivalca? Bosch, serija 6...
Mal poglej po netu,ziher boš kaj najdu...
Vgradni al prostostoječ?Za kok dnarja?