Glasnost se podvoji vsakih 3 db.Tako hudo spet ni, ce se glasnost podvoji z 10 db, tukaj pa je razlika 2db. Sigurno je opazno, ampak ce se ne zadrzujes v prostoru oziroma imas konfiguracijo kot jaz, ne bos opazil.
Glasnost se podvoji vsakih 3 db.Tako hudo spet ni, ce se glasnost podvoji z 10 db, tukaj pa je razlika 2db. Sigurno je opazno, ampak ce se ne zadrzujes v prostoru oziroma imas konfiguracijo kot jaz, ne bos opazil.
Tudi jaz imam tega, priporočam.Se en glas za Bosch serija 6. Cca 4 mesece uporabljamo tegale, za katerega smo takrat v akciji dali slabih 700€. Ucinkovito delovanje, je zelooo tih in na avtomatiki zelo dobro opere 95% zadev. Tudi tole zeolit susenje je vredno svojega denarja.
Fizicno ja, kolikor pa berem, moras povecati volumen za 10db, da ga dejansko dojamemo kot podvojenega.Glasnost se podvoji vsakih 3 db.
To marsikomu ni jasno. Tudi proizvajalcem ne, glede na to, da dajejo garancijo 5 let in ne 2000 pranj.Niso vazna leta ampak frekvenca. Jaz ga gonim 2x dnevno, dosti ljudi 3x. Nekateri pa niti 1x dnevno ne
In tu je Bosch najboljši?Saj vam ga nobeden ni fauš, samo ga imejte. Padate na komercialne fore.Niso vazna leta ampak frekvenca. Jaz ga gonim 2x dnevno, dosti ljudi 3x. Nekateri pa niti 1x dnevno ne
Pac je dober in zanesljiv, ne zelimo preizkusati. Kaj te boli?In tu je Bosch najboljši?Saj vam ga nobeden ni fauš, samo ga imejte. Padate na komercialne fore.
In tu je Bosch najboljši?Saj vam ga nobeden ni fauš, samo ga imejte. Padate na komercialne fore.
To je sicer konfigurabilno. Razen, če opažaš, da se pri isti porabi soli nabira več kamna kot pri drugih. Kar bi sicer bilo težko oceniti...Je pa za mojo oceno kar visoka poraba soli
To bi znal biti problem detergenta in ne previsoke temp., oz. slabe kvalitete stekla. Jaz perem 3/4 stvari na 70°C, pa še nisem opazil tega.Jaz sem s stanovanjem dobil Bekovega pomivalca notri,... v tistega pol leta mi je vse steklene stvari pobarval, ker je pral na previsoki temperaturi,...
Pa je bil star cca 10 let.
jaz mam recimo smega, špica stroj laufa vsaj 2 krat , 3x dnevno. Zadovolni u nuloIn tu je Bosch najboljši?Saj vam ga nobeden ni fauš, samo ga imejte. Padate na komercialne fore.
Isti detergent sedaj v bošu brez težav. Sicer mi je jasno to, kako do tega pride.To bi znal biti problem detergenta in ne previsoke temp., oz. slabe kvalitete stekla. Jaz perem 3/4 stvari na 70°C, pa še nisem opazil tega.
Ni problem fizična obraba, ampak kemijska.Slabemu steklu se v pomivalcu slej ko prej pozna. Seveda ne z danes na jutri. Špricanje čiste tople vode ga verjetno ne more poškodovati, deset stopinj gor ali dol. Delčki, ki steklo brusijo, očitno morajo biti del pralnega sredstva. Mogoče tudi delno raztopljeni ostanki hrane, ker ista voda seveda kroži kar nekaj časa?
pereš z eglom? gel se lepše raztopi, nima/ni prisotnih trdnih delcev, kot pri zgoraj omenjenih sredstvih. je pa res da m steklo peremo na eco 50, prej sm ga prali na dnevni 65 in tisti program je bil malo bolj na hardVidiš, meni pa je zakon Somat Gold.