Drgač, če je na svet znanje in AI in ne vem kaj, da kamere nadomestijo vse ostale senzorje zajtrk ne sli m drugačne, namenske ali ne, potem se strinjam, da so kasneje ne dovolj. Nismo pa se tle...
Meni se zdi, kot da zbirajo vsesort podatke in potem naknadno sortware zna to interpretirati, si zapomniti in uporabiti. Vozniki smo zastonj skenerji, ki zbirajo te podatke. Ko sem prvič dobila avto, sem se tu razpočila. Kva je to na cesti počel?!! Pa v KR ne toliko, ampak v KR je veliko Tesl že en čas, kamor se pa v službo vozim, pa ne vidim druge. Prav pogoste niso, torej... Sirina ceste je problem pri srečanjih z večjimi vozili, in potem cesta, ki ima crtkano crto ob strani za kolesarje. Je mislil, da sem preko in potem piskal, bremzal in travmiral, če je bil zraven na pločniku nekdo, ker ne ve, da je dvignjen. In je torej avto povzel, da sem zapeljala s ceste in drvim v pešca... Zdaj pri vsakodnevni vožnji teh problemov nimam več. Naključna srečanja z avtobusi, in vse to - nada... Super, z veseljem pomagam podatke zbirat za boljšo pamet, in ne rečem, da zdaj moja pot v sluzbo ni ajfah (ve, kam grem, kod grem, sam v ovinke ipd), ampak bi bilo fino, da avto omogoči tudi kaj vnaprej, kot senzorji delujejo. Še najbolj fajn je pa najbrž oboje...
Mislim, da senzorja za dez nima je samo forsiranje enega svojega prav. Strošek ni noben, če bi se že pri lidarju gremo iskanje smotrnnejdih alternativ. Da se le-ta zajebavajo s senzorji za dež, tudi Indijec ne more biti cenejši kot senzor sam.
Kar se pa omejitev tiče. Zadnje ene parkrat je popravilo tudi navzgor. Ne zmeraj, ne konsistentno, sploh ne vem zakaj. Pa vcasih ne na avtopilotu pusti več kot 10kmh preko omejitve, včasih pa ne. Ne vem, kaj naredim jaz drugače (kaka pravilna kombinacija gasa in ročke) ali je slucaj...