Teslo v Tesli Y

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Meni ni prav nič zanimivo... ker ni nobena skrivnost, da je že pri nas polnilna infrastruktura slaba... in bolj kot greš proti jugu, slabša je. Proti severu ni nobenih težav.

• Všeč mi je
Reactions: sad

mags

Fizikalc
11. nov 2020
206
98
28
Bo zanimivo danes na kanalu A pogledat volan ,so testiral ,mislim da 11 EV ,relacija Zadar.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Proti severu ni nobenih težav.

Noja... to, da tezav ni, ne drzi cisto... jih je pa obcutno manj ... :) ... To glede infrastrukture je bil tudi en izmed razlogov, da v garazi nimam EV :) ... Ceprav bi ob moji uproabi zadoscal s polnjenjem vecinoma doma ... Ampak se vedno je tistih nekaj % poti, ki zahtevajo, da polnis drugje ... :) ... Na temo polnjenja in infrastrukutre bo treba narediti se veliko... Kot prvo to, da se poenoti nacin placevanja... da bos lahko placal tako, kot sedaj recimo na avtomatskih crpalkah... torej s prakticno katerokoli placilno kartico brez uproabe kaksne posebne aplikacije ... Se pa bojim, da bo to se bolj podrazilo samo polnjenje ...

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff in luciano

sad

Guru
24. avg 2007
21.167
9.801
113
Pri enem od mojih avtomobilov je imel prehod iz 15 na 16 col velik vpliv na vodljivost in udobje.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Jaz pa mislim, da bo polnilna infrastruktura v bodoče zelo, zelo hitro izboljšana. Na žalost pa bo to prineslo tudi višje cene, ampak firme bodo zavohale denar in bo vsak pristavil lonček. Tako kot je bilo omenjeno gor, v veliki večini zadošča polnjenje doma, za tistih par daljših poti na leto pa,… j3bat ga se bo pač plačalo precej več za tist izlet.

sad

Guru
24. avg 2007
21.167
9.801
113
Seveda se bo izboljšala, saj vsi silijo v to smer. Ampak bo trajalo.
In to poletje bo proti morju totalna morija. Moja nestrokovna ocena.
Še tole: razloži mi, kje bodo firme zavohale denar proti morju, kjer je promet morda 3 mesece na leto, ostalih 9 mesecev bodo pa polnilnice bolj kot ne samevale, saj so Hrvati še večji reveži od nas in posledično EVji ne bodo hitro prodrli.
Rešitev za sezono bi bile morda premične polnilnice… Tu bi lahko fajn curili lastnike praznih EVjev. Ali to ostaja, pa ne vem.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Si malo falil temo? Bolj bi pasalo v tole

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Če hrčki ne bodo v zelo kratkem času elektrike ob cestah in v turističnih destinacijah porihtali bo folk z €€ masovno letel prek njih. Na HR obalo pa bo romal le nižji sloj z ICE.

• Haha
Reactions: jonny77

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Si malo falil temo? Bolj bi pasalo v tole

Verjetno je želel izpostaviti, da je na posnetku Tesla in je gotovo kriva za nesrečo, ki se je zgodila par 100m naprej. :evil:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V oči mi.je pač padel prazen avto brez armature.
Sicer pa....zakaj Teslači snemajo-snemate s telefonom med vožnjo....a nimate milijon kamer okoli avtomobila in v njem ?

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.778