Yoke is joke 2
rondoji - resno, a se je kdo vprašal....motanje je sploh epsko, pa zmigavci, sploh za EU.
rondoji - resno, a se je kdo vprašal....motanje je sploh epsko, pa zmigavci, sploh za EU.
Naslednji korak balanca od motorjaYoke is joke 2
bjorn je, sej vidiš, da se je parkrat skor piknil, ni treba bit astronavt da tole ugotoviš.Je kdo od vas dejansko preizkusil Teslin yoke?
Točno to, sam yoke je brezvezen, če pa vzameš stran še ročke za žmigovce je pa idiotizem brez primere.bjorn je, sej vidiš, da se je parkrat skor piknil, ni treba bit astronavt da tole ugotoviš.
Daj no daj. Tesla je že na naslednji stopnji, ko volana ne rabiš, saj ti lepo v roki ostane. #topshitrobaTočno to, sam yoke je brezvezen, če pa vzameš stran še ročke za žmigovce je pa idiotizem brez primere.
A se nisi slisal za Bluetooth?Daj no daj. Tesla je že na naslednji stopnji, ko volana ne rabiš, saj ti lepo v roki ostane. #topshitroba
Kaj je bila nastavljena max hitrost?Včeraj sem šel na testno vožnjo modela 3 in so mi dali verzijo Performance. Zelo me čudi, da se temi avti ne skanta več ljudi, saj je pospešek neprimerljiv z običajnimi avti, pa sem se peljal že tudi z kakšnim močnejšim (500-600 konjev). Saj potem pri višjih hitrostih ni več tako hudo, a tam od nule do recimo 100, te "sezuje".
Avto sicer zelo prijeten za vožnjo (če ga daš v "chill" mode), sedi in pelje se dobro (čeprav tole umetno usnje ni baš nekaj), tudi materiali in izdelava zgleda ok.
Wtf did I just read?Raje se vprašaj koliko tisoč litrov pitne vode, oz. okolja, kontaminira tak prevrnjen fosilni avto, ki mu puščata olje in bencin.