Osnovni avtopilot ni narejen, da bi vozil razcepe. Ti moraš prevzet kontrolo in se odločit katerega boš ubral.Aj posnemi, kako ti razcep.na AC zvozi AP. Da potem odprem servisni nalog.
hehehe, žuli te pa vseeno v smeri, da bi, a ne? Četudi si tega nam, pa niti sebi ne želiš priznati...." si ne lastim Tesle in srčno upam da si je nikoli nebom"

Ne. Samo lane assist. In da mi zapiska ko prekoračim hitrost. Zakaj bi uprabljal tole?A ti uporabljaš Travel Assist v svojem avtu?
Lane assist in piskanje za prekoracitev sta edini stvari, ki jo moram ob vsakem zagonu Tesle vsakic ponovno izklapljati.Ne. Samo lane assist. In da mi zapiska ko prekoračim hitrost. Zakaj bi uprabljal tole?
No vidiš, zato ti ni jasno, zakaj bi nekdo uporabljal AP. In da je jasno: AP ni samodejna vožnja.Ne. Samo lane assist. In da mi zapiska ko prekoračim hitrost. Zakaj bi uprabljal tole?

Ok ne parkiram na prehitevalnem, se umaknem na voznega, če je prostor. Ampak bodima odkrita. Vožnja na voznem pasu je v Sloveniji rezervirana samo za tovorni promet in poteka s temu primerno hitrostjo. Na AT nimam problemov, gre lepo zmerno po voznem, na HR pa res skoraj vedno po prehitevalnem, normalno se pa umikam ZG padobrancem z njihovo potovalko +200kmh.Edit: sedaj mi je kanilo. Si verjetno vedno na prehitevalnem pasu. No, jaz sem večinoma na voznem ali počasnem, zato nimam teh težav.![]()
![]()
![]()
Sem pogledal video. Sicer ze zaženensk7paj z offroaderji, vendar se pred vrhom obrne, ker ne gre več, offroadarji pa nadaljujejo. Samo toliko da kdo nebo mislil kak silen offroader ima doma.Baje BP fural zadevo poleg terencev.
Poglej priponko 103356