Tesla MODEL 3

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
No, meni je bila predstavitev dolgocasna. Se dobro, da je nisem gledal v zivo. Izvedel nisem nic novega razen tega, kaksen doseg naj bi imela modela z razlicnimi baterijami.
Ampak, tudi v preteklosti je Tesla ze pretiravala s stevilkami o dosegu.

Mimogrede, je kdo videl, do kam gre zadnje steklo? Dejansko gre cez glave zadnjih potnikov, kar pomeni v poletnem soncu pripeko v glavo, pozimi pa hlad.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Na zacetku (10 sekunda) videa ki ga je Andy objavu, ker zvok spustijo vrata ko jih clovek zapre, pa keri razmaki so to po celem avtu. Dacia je zgleda svetlobna leta pred Teslo kar se kvalitete izdelave tice. Srsly, pol miljona narocil za avto ki zgleda kot da bo ravnokar razpadel. Kaj to dela marketing...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
Tesla ne slovi po kvalitetnem fit&finishu.

Razmaki in poravnavanje panelov so jim vedno bila tezava.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Itak je to praktično ročno izdelan avto...
Za kolikor toliko solidno oceno kvalitete izdelave bo treba še počakati, da vsaj 10tisoč+ avtov mesečno naštancajo...

Kar se tiče kvalitete izdelave in razvidnosti le te iz videa, si pa poglej kakšen HD bližnji slowmotion video Alfe 4C
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.998
11.125
113
mene je bolj zmotilo pretiravanje v stilu kak je kul itd kaj vse ima nobenih knofov itd itd.. inpotem cena, da bo solidno opremljen vsaj 50k€ v EU.
Novi E, pa roka. Pa si lahko tale model 3 vtaknejo kam čejo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.490
5.784
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Itak je to praktično ročno izdelan avto...

Kar se tiče kvalitete izdelave in razvidnosti le te iz videa, si pa poglej kakšen HD bližnji slowmotion video Alfe 4C
grin1.gif

čakaj malo zdaj zgleda, da sem spregledal ali pa mi monitor ne prikazuje več pravilno. Kaj je tu govora o neki tesli 3 posneti iz 10m razdalje kjer se vidi točno nič ali alfi 4C HD bližnjem posnetku.
Čisto sem že izgubljen. Ali pa tudi ne. Sem le v Sloveniji kjer vsak postane majster za vse na podlagi 30sec videja.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Ze samo en youtube search YT poda neko sliko o kvaliteti izdelave. Pa so to Model S in Model X modeli, kaj mislis da bo pr low price tesla modelu situacija boljsa?

Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.490
5.784
113
kaj pa če bo? Nikoli neveš.
Če bi tak sklepali bi tudi mercedes S klasa bil pol kurca vredn avto. Ker je prva generacija A klase podn pod podna.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.821
645
113
Ko smo ravno pri kvaliteti izdelave, zadnjič sem bral nek članek glede tega. Baje so pri Tesli preskočili "soft" orodja za preizkusno serijo in pri proizvajalcih, zaradi časovne stiske, naročili kar prava orodja za izdelavo modela 3, brez preizkušanja linije. To ni ravno vzpodbudna informacija
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
405
83
Kras
www.mtl.si
Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Morda bodo pa imeli srečo.
Vsekakor ne bi rad bil en od prvih kupcev.

@Luka51: sorry, off topic, sem le podal primer, ko se šalabajzerstvo dejansko lahko ugotovi tudi iz videa...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Čudno da nihče ne komentira armaturne plošče...
Obup kaj to delajo,kot bi na osnovo od kakšne Yugo Floride nataknili 15-colski monitor
bonk.gif
Pri tem me najbolj moti to,poleg odsotnosti osnovnih gumbov za klimo in radio,da na takih armaturah ni prezračevalnih rež,ker najbolj pomembno mi je poleti to,da si del mrzlega zraka (in pozimi toplega) iz zračnikov usmerim v sebe.
Upam da BMW in ostali pri bodočih EV-jih ne bodo delali takih butastih eksperimentov z armaturnimi ploščami
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.355
1.239
113
www.adriamedia.si
Še huje je, da je merilnik hitrosti v zgornjem levem vogalu displeja. Pa kdo bo tja dol gledal vsake pol sekunde? To je pa po mojem mnenju nevarno.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Še huje je, da je merilnik hitrosti v zgornjem levem vogalu displeja. Pa kdo bo tja dol gledal vsake pol sekunde? To je pa po mojem mnenju nevarno.

Ima baje HUD

LP