Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
kaj me boli [cenzura] kaki so meniji, kak je ventilacija, kje prikazuje (ali pa ne) hitrost, če ti ga boljše potegne kot svetlana v red districtu in nevem kaj vse.
Tebe res verjetno bk, ker ga še dolgo ne boš imel. Ravno tako bo bk dejanske lastnike prvi teden. Ko bo pa začetni hype izginil, bo pa začela zadeva postajati zelo tečna v normalni uporabi. To je namreč normalen avto, ki se bo uporabljal za vožnjo v službo in tako delalo kar nekaj km letno, v Ameriki verjetno večinoma v gužvi na 55/75mi/h omejitvi. In takrat bo k... začel pošteno otekat, ko bo treba za vsako piz... noter v deseti podmeni. To pač ni Ferrari F40 s katerim narediš morda jurja km na leto in te dejansko bk, kako uporaben ali udoben je.
Pa še ena zadeva: upam, da so za nočni pogled konkretno zmanjšali svetilnost/odsev, ker da mi to nabija v glavo je no go... Na tablici sem zadevo moral rešiti z dodatnim programom, tukaj to verjetno ne bo šlo, če so to zaj...
Pa še tretja stvar: sem se kmalu poscal od smeha, kako novinarji sedaj kar naenkrat spet hvalijo vodoravno postavitev zaslona, kako je to ultra super duper, kao inovacija
. Pri S je bilo pa ravno obratno, inovacija, itd. Mnjah, če kaj, je potrebno Tesli priznati, da jim marketing vsekakor ne peša.