terme 3000 - restavracija

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kje boš stanovala? če v temu kompleksu , imaš okrepčevalnic kolikor hočeš..lahk greš v kopalkah v samopostrežno v termah 3000, pa razni snack bari povsod..maš pa eno gostilno pri cerkvi čez glavno cesto, dobra in poceni hrana- ke jst hodim, če sam plačam
wink-1.gif

drgače pa koristim hotelske usluge hotelov Termal ,Ajde in Prestiža
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Če bi v kompleksu, nebi spraševala za gostilne. Ker pa tokrat ne bom v hotelu, bi šla rada okoli.

Hvala za odgovore, nekaj bomo sigurno stestirali.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
glede pice.....samo v gostilni čez cesto poleg cerkve (stara vaška gostilna) ne jest pice......najslabša pica kar sem jih v življenju jedel. Sicer moja napaka, da sem v vaški gostilni naročal pico ampak kaj čmo je ravno zapasala.

Drugače pa če želiš dobro in pocen jest.....Gostišče Aleksander 8malo ven iz vasi, ali pa eno gostišče v vasi (za cerkvijo), ne vem točno kako se imenuje je pa novejša hiša... gostilna + apartmaji.

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Ena od možnosti je tudi Turistična kmetija Puhan v Bogojini. Sicer je odprto samo v petek od 16 ure dalje ter v soboto in nedeljo od 12 ure dalje . Ampak hrana je pa prava Prekmurska domača. In od Toplic do Bogojine je samo ene par kilometrov (točno, 6.1 km
grims-1.gif
). V Bogojini samo slediš kažipotom (pred cerkvijo levo, pa desno pa še malo pa si tam). Priporočam!

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
glede pice.....samo v gostilni čez cesto poleg cerkve (stara vaška gostilna) ne jest pice......najslabša pica kar sem jih v življenju jedel. Sicer moja napaka, da sem v vaški gostilni naročal pico ampak kaj čmo je ravno zapasala.

Drugače pa če želiš dobro in pocen jest.....Gostišče Aleksander 8malo ven iz vasi, ali pa eno gostišče v vasi (za cerkvijo), ne vem točno kako se imenuje je pa novejša hiša... gostilna + apartmaji.

p.s. sem se spomnil kje smo jedli tudi o.k pice v tistih koncih.....v Murski Soboti....mislim, da je bila kratochwill-ova picerija.....poleg spara,poleg enega krožnega na poti proti Moravskim t.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pasero,kot so nekateri že omenili tudi aleksander je odličen.marič je tudi okej.vsi so na dosegu 10min z avtom.

Jao! Šanjija (Aleksander) se na veliko izogibat. Higiena je porazna. Kolega je delal tam, šnicli padajo po podu, priloge se reciklirajo (kar ne poješ ti, poje nekdo drug), trojno se panira ...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
točno, ja, Kuhar se reče..ma zame je ok hrana, seveda bučnega olja ne manjka
zmaga.gif

za pice pa ne vem, ker jih v osnovi ne jem