Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne skrbi, vse vidi, samo za take kot si ti mu dol visi. Razumeš?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To razumem. Potem mu dol visi tud za npr. 12 letnico (znanko), ki umre za melanomom? Pa pri hiši verni, tvoje sorte.
Razumeš, dojemaš ti sploh, kaj pišeš?
Prijavi jo sem:Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Meni je soseda pred tremi leti rekla, da sem antikrist, ker delam v nedeljo in da nas bog kaznuje zato z vremenom; bila so neurja.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sumljivo ...
Samo na koncu se prašujem zakaj bi nekdo ki je ob osamsovojitvi zaslužil miljone, potem še miljone ob nakupu Patrij, hotel biti še vedno premier z 4000 eurov plače.
Jaz bi se verjetno z veseljem sončil do konca življenja nekje v Dominikani.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To razumem. Potem mu dol visi tud za npr. 12 letnico (znanko), ki umre za melanomom? Pa pri hiši verni, tvoje sorte.
Razumeš, dojemaš ti sploh, kaj pišeš?
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Sumljivo ...
Samo na koncu se prašujem zakaj bi nekdo ki je ob osamsovojitvi zaslužil miljone, potem še miljone ob nakupu Patrij, hotel biti še vedno premier z 4000 eurov plače.
Jaz bi se verjetno z veseljem sončil do konca življenja nekje v Dominikani.
Oblast je huda droga.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
[
Kaj se šopiriš, žal je deklica ena od mnogih, katero je prezgodaj poklical k sebi, če pa imaš probleme s tem, je pa tvoj problem. Za vsakega je že od spočetja naprej napisano kako in kaj!
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
[
Kaj se šopiriš, žal je deklica ena od mnogih, katero je prezgodaj poklical k sebi, če pa imaš probleme s tem, je pa tvoj problem. Za vsakega je že od spočetja naprej napisano kako in kaj!
Res prijazen bog, da po njegovi volji umirajo otroci.