Tepihi v avtu

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Kaj imate v avtu, tekstilne ali gumijaste tepihe? Zakaj taka odlocitev, samo lepotna, ali zaradi uporabnosti? Jaz sem do zdaj vedno imel gumijaste, ki so grdi, tekstilnih se pa malo bojim, ker zastaja vlaga in posledicno lahko zasmradijo cel avto.

LP!

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Še nikoli mi niso zasmrdeli. Tudi ko so jih v pralnici oprali in, se ne cisto suhe, dali v avto, je bilo cisto ok
smile-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Sam imam tekstilne, tudi nikoli smrdeli, pa imam kar dostkrat kaj mokrega na njih, pa nisem zasledil, da bi kaj extra smrdelo. Gumijasti so pa tudi meni grdi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.672
6.710
113
pri taščici
Tudi sam se zagovornik gumijastega, sploh pri vozniku ki je obicajno precej bolj frekventen kot potniki.
Ali se kje prodajajo samo "voznikovi' gumijasti tepihi. Do sedaj sem vedno videl samo kpl. Pa ne rabim nujno pred vsemi sedezi.
Nekateri iz blaga imajo gumijasti vložek pod " čevljem", pa se tisti vlozek zna lepo odlepit od podlage in potem se zatikas s peto v njega
bonk.gif

Pri kateri znamki avta/tepiha gumbi obdrzijo tepih na svojem mestu / da ga ne porines tja nekam pod stopalke.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Pozimi gumijaste, drugace pa tekstilne. Predvsem zato, ker so gumijasti grdi. Avta se mi nobeni niso zasmrdeli

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Namenske (prilagojene avtu) gumijaste v obliki korit pozimi (da se ne raznaša umazanija), poleti tektilne.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Gumijaste, od vedno. Original, da se lepo prilegajo.

Pri tej stvari mi je funkcija pomembnejša od videza. In še ena stvar: gumijasti so mi vedno zdržali ves čas lastništva avta, medtem ko še nisem videl tekstilnega, ki ne bi bil po par letih scufan, natrgan, vogali se vihajo ...

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Original tepih. Gumijasti mi niso všeč.
Plus gumijastih je vsekakor čiščenje, so pa kljub temu da so čisti, grdi.
S tepihom nimam nobenih težav, pač več prahu se lahko nabere not pa enkrat sem pohodil žvečilnega pa direkt na tepih... Se pa da tudi to spucat.
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Imel sem na prejšnjem gumijaste in sem bil super zadovoljen,ker se nič ne vihajo in se ne gonijo ! Trenutno imam tekstilne z zatiči,vendar se krivijo pa še znucajo se hitreje pri vozniku.

Ob priliki kupim original z logotipom,ker tudi estetsko lepi !

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Meni so gumijasti nagravžni.

Tekstilni in to je to. Če se zgodi (sploh zima je problem) da so mogoče pretirano mokri (vsaj voznikov) ga vzameš prek noči noter da se posuši.
Itak se stvar suši med vožnjo ko deluje ventilacija.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
A to mate tekstilne tepihe da še molte gor al kaj? Na kraj pamet mi ne pride, da mam tepih v avtu, še doma ga ne maram, parket to je to, tepih v avtu lol. Letos sm ga na eni barki vidu zuni na krmi, zih alteraš :-D