Citat:
Uporabnik mitja pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
spet sereš klamfe na suho, brez kake pametne podlage
on si kot težki luxus privošči opremo, ki jo ima nekaj let in skijanje vsak vikend, nekdo ki pa se ga nažira v gostilni čisto vsak dan, skadi 2 škatle čikov, med vikendi itak pijanica, zgoni na tem 3x več keša kot naš skijaš na smučanju, pa je kaj? normaln slovenec?
vsak ma svoje prioritete kam svoj dnar vlaga
sori maš res. 1000€ za opremo + karta vsak vikend, hrana, prevoz... to je res nekaj kar si lahko vsak privošči
vrjetno je pozabu dopisat, da so mu opremo starši kupil
na drugi del: ne tisto je kronik in ker je večina slovencev pijancev, je skoraj da normalen ja
oprosti....opremo menjam na 5 sezon, ko jo kupim dam res skoraj 1000€ ampak je dokaj profesionalna roba....
dobiš opremo brez oblačil za 200€...samo potem se ne moreš kazat na krvavcu medtem ko čakaš 1 uro v koloni...
prevoz, karta = 22€ topel obrok še 5€.....eno je smučanje ki si ga lahko velika večina privošči, drugo pa je pijančevanje v najvišji koči, katerega pa si res ne more vsak privoščit....
aja res pa da na avtu nimam litih felg, niti nobenih turbo izpuhov, niti gum za 100€....itd....
Glej, čisto iz prve roke ti lahko povem, da sem kot študent vedno imel dovolj denarja. Zdaj pa imam 6x večjo plačo kot takrat štipendijo, pa mi zmanjka denarja 10 dni po plači. Pa sem kot študent bordal 1x po en teden in še vsak vikend najmanj, letošnjo sezono sem 5x....