Dejan Zavec...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Me pa fascinira to tehtanje pred borbo.
Vem da so določene omejitve glede teže. Ampak v čem je fora da je stalno pretežak samo tisto uro ko se vaga ima pa 18 gramov manj od dovoljenih (shujšal nekaj kg, ki jih je že po nekaj urah nazaj dobil.
Jaz bi uvedel tehtanje pred in po borbi. To tehtanje pred borbo vodi samo k nekemu ”dopingu”

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje bo ded pušnil danes.

priden.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vem da so določene omejitve glede teže. Ampak v čem je fora da je stalno pretežak samo tisto uro ko se vaga ima pa 18 gramov manj od dovoljenih (shujšal nekaj kg, ki jih je že po nekaj urah nazaj dobil.
Jaz bi uvedel tehtanje pred in po borbi. To tehtanje pred borbo vodi samo k nekemu ”dopingu”

Zakaj bi pa ti kar spreminjal nekej?
bonk.gif
Za vse velja enako in to je to....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kakorkoli je..vsa čast Zavcu..

- postal je profi boksar
- postal je relevanten profi boksar, ki nekaj zasluži
- dosegel je naslov v eni od glavnih verzij
- naslov parkrat ubranil
- in imel je dva fajta v ZDA proti vidnima ameriškima borcema

To je maksimum maksimuma za garača z relativno malo boksarskega talenta.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Lahko mu je blo premagovat tiste drugokategornike, enako kot Mazejevi letos. Sedaj pa je prišla realnost danes.

Nazadnje uredil moderator:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.438
422
83
Ampak Slovenci smo res svetovni eksperti v pluvanju sodržavljanov, ki se trudijo uspeti in jim to celo uspe tudi v svetovnem merilu.

Pljuvači kot po pravilu v življenju ne dosežejo dosti več od povprečnega morskega prašička.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.566
29
48
Jasno mi je, da sta bila gibčnost in hitrost zaradi mladosti na Thurmanovi strani, a ne razumem, zakaj Dejan ni vsaj poskušal s "poplesavanjem", ko je videl, da z zapiranjem pač ne bo šlo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Zakaj bi pa ti kar spreminjal nekej?
bonk.gif
Za vse velja enako in to je to....
zaupaj nam na kakšen način shujšajo nekaj kg v nekaj dneh in da so že nekaj ur po tehtanje fit, na samem tehtanju pa kar nekam povoženi delujejo. Formulo 1 tudi po dirki tehtajo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Enostavno, vso vodo spravijo iz sebe.

To so pač tehtalna pravila. Stehtajo jih in pol gredo direkt na šnicl in imajo med fajtom ziher vsaj kilo več, če ne 2-3.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Morda bi se spet morali dogovoriti, da tega bebca pospamamo, kot smo synthmana, da ga odženemo, ker kar je preeč, je pa preveč.
stupid-1.gif

Haha, tako si slovenci predstavljate strpnost in toleriranje drugačnih mnenj? Kdor se ne strinja z večino ga je potrebno odstranit? :D Bravo :D Sem prepričan da maš zelo srečno zvezo :D

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

na treningu poiskusi dobiti čim več mišične mase (ki mu pomaga v borbi). Pred tehtanjem se poiskusi znebit odvečne vode, ki je lahko tudi par kil. Nobenega dopinga ni v tem, lahko gre po naravni poti. Tudi po tehtanju ne more izgraditi dodatne mišične mase ki bi mu kaj pomagala, noben doping ne pomaga. Če popije kaj več vode jo bo izšvical med borbo. Probaj boksat pa boš videl da gre lahko veliko vode ven.

Verjetno niso pravila narejena lari fari ampak so jih naredili strokovnjaki ki vedo kaj delajo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.851
-8.618
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Morda bi se spet morali dogovoriti, da tega bebca pospamamo, kot smo synthmana, da ga odženemo, ker kar je preeč, je pa preveč.
stupid-1.gif

Haha, tako si slovenci predstavljate strpnost in toleriranje drugačnih mnenj? Kdor se ne strinja z večino ga je potrebno odstranit? :D Bravo :D Sem prepričan da maš zelo srečno zvezo :D
Vsaka toleranca ima nekje svojo mejo.
Je pa večina še vedno dovolj prijazna, da preveč "posebnim" financira nastanitev v primernih ustanovah.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Jasno mi je, da sta bila gibčnost in hitrost zaradi mladosti na Thurmanovi strani, a ne razumem, zakaj Dejan ni vsaj poskušal s "poplesavanjem", ko je videl, da z zapiranjem pač ne bo šlo.

Ni več tak hitr kot je bil, ap tudi v formi ni bil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.556
6.637
113
pri taščici
dehidracija je zagotovo koristna za telo... do katere meje jo bodo porinili

Če med boksom izgubi vodo s švicom, naj tehtajo po tekmi... da vidimo junake. Ali bo več izgubil z boksom ali z diuretiki al kako se jim že reče

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa kaj je s tabo? Ne poznam borca, ki bi umrl zaradi dehidracije, pa se v vseh borilnih športib že desetletja vagajo. Ne išči dlake v jajcu tam kjer je ni.