To je ja znak, da postajamo prava postindustrijska velesila. Proizvodnja je za Srbijo, Afriko, v Sloveniji so samo storitve in seveda javna uprava. Naj pogledajo, koliko je šlo tam gor. Druga Švica.
Ej, v JS ne rastejo rožice, 3x na teden morajo zdaj celo v pisarno...kdo sploh rabi industrijo? mi bomo vsi javni uslužbenci. jedli bomo pa koleke.
sem bil včeraj na posvetu, ko je prišla ministrica tudi s svežimi iz seje, ideje ma kar ok, ampak kak do tega prit pa z mojega vidika totalno sfaljeno.Ej, v JS ne rastejo rožice, 3x na teden morajo zdaj celo v pisarno...
Tisti, ki nič ne delajo, ne grejo nikamor.Odhajajo iu JU?
Kam?
kako ne, minimalac ti je 100€ manj kot nekdo v ju z 7/1Tisti, ki nič ne delajo, ne grejo nikamor.
ampak tam je treba delat.kako ne, minimalac ti je 100€ manj kot nekdo v ju z 7/1, so v gospodarstu plače vsaj 1,5x toliko
Ker se iz članarin nabere zelo malo denarja in da bi lažje pokrili lansko izgubo, bi gibanje Svoboda velikim strankam namenilo več denarja iz proračuna, manjšim pa bi ga vzelo.
Znižali bi tudi globe za manjše prekrške in dovolili prejemanje denarja od tujih političnih strank.
Soočenje Svobode in Vesne o financiranju strank po novem
Zakaj bi si parlamentarci želeli odrezati večji kos proračunskega denarja, in to na račun neparlamentarnih strank?n1info.si