Golob ti je živi dokaz da ne more.Sicer pa res ne vem, zakaj gej ne bi mogel uspešno voditi države.
Ko že praviš, da zate ni pomembno kako Golob živi privatno....
Golob je živi dokaz, da je lažniva kolerična vase zagledana oseba, ki samo grabi zase, ne pa da je slab politik, ker je gej.
Razumem pa, da nekateri volivci ne znate pogledati realno na stvari. Sploh, ko se pride do drugačne spolne usmerjenosti.
5 game-changing LGBTQ+ politicians shaping the world in 2021
From the US’ Pete Buttigieg, to Germany’s Jens Spahn and Serbia’s Ana Brnabić, there are more openly gay and lesbian politicians in senior governments around the globe than ever beforewww.scmp.com
Čaki, a potem sedaj ni gej? Sedaj je problem, da natika žensko? Oz. jo baje plačuje za to?Ko že praviš, da zate ni pomembno kako Golob živi privatno....
Ampak to, kar se dogaja sedaj okol odstrela medvedov, neke živalske policije po kmetijah, blebetanja okol nutrij, vege prehranjevanja itd....to je vse sad njegovega privatnega življenja s Tino Bager. To sranje je zraslo na zelniku Tine Bager. Torej, je privat življenje še kako pomembno.
Peder definitivno je, v javnosti pa s Tino Bager glumi da ni. V zameno, ker je Tina pri Golobu na pogodbi, pa mora Golob skladno s to pogodbo, uresničiti njene muhe okol medvedov, nutrij, živalsko pasje policije in podobno sranje...To so vse Tinini "projekti", ne vladni.Čaki, a potem sedaj ni gej? Sedaj je problem, da natika žensko? Oz. jo baje plačuje za to?
Da ne plačuje ona njemu?
Sicer pa, takih primerov je veliko tudi pri straight politikih. Tako to je prav, da se o teh neumnostih pogovarjamo.
Njegove privat neumnosti in prikrivanje pederstva, posledično preveč vplivajo na njegovo poslovno početje. Če ne bi blo pogodbe s Tino Bager, primera kot so medved, nutrije, živalska pasja policija...ne bi bilo.Rorej je problem v poslovnem odnosu, ne privat?
No prav to sem jaz mislil.Saj ni fora v tem, da bi on s to Tino Bager ljudi motil.
Bolj na mestu bi blo vpračanje, kaj hoče on s tem povedat, da počne te oslarije?
Sicer je jasno. Da pač s tem preusmerja pozornost in prikriva svoje balkanske večmilijonske rabote in se tako folk več ukvarja s to starleto kot pa z Golobovimi balkanskimi lopovščinami, zlagano ukradeno Romunsko identiteto, bosanskim jaranom 15% Martinom Berišajem, kosovskim predsednikom ki mu je golob z Gen-ovim denarjem pomagal zmagat itd...
Ker je to tudi namen. Pametni so levicari.ampak, zakaj potem "desničarji" toliko pogosto govorijo o njej in ne o njegovih grehih?
Zakaj bi govorili o grešniku, če pa je ona brez greha.ampak, zakaj potem "desničarji" toliko pogosto govorijo o njej in ne o njegovih grehih?
Ker je to tudi namen. Pametni so levicari.
Golobovi grehi vs JJ grehi, hm ???no, desničarji naj bi bili (naj)pametnejši. Sej zato mi ni jasno, zakaj stalno nasedajo in zapravljajo čas s tino, medtem, ko bi lahko očitali njegove grehe?
Desničari niso glih fuŁ pametni, ampak tudi Łevičarji niso biseri, samo poglej nove obraze na vsake 4 leta. Imajo pa gnar, zato pa siromaka ne razumejo.no, desničarji naj bi bili (naj)pametnejši. Sej zato mi ni jasno, zakaj stalno nasedajo in zapravljajo čas s tino, medtem, ko bi lahko očitali njegove grehe?
Golobovi grehi vs JJ grehi, hm ???
Desničari niso glih fuŁ pametni, ampak tudi Łevičarji niso biseri, samo poglej nove obraze na vsake 4 leta. Imajo pa gnar, zato pa siromaka ne razumejo.
Mene skrbi....da bi nam ga ukradli! Ker je lih en tak Baltazar.......Pa kaj je qrac sploh pomembno kdo kje spi??
Itak da ne saj se ve čigavi stene govorimo o "Golobu vs JJ"