Tema ki je odletela kot golob!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.561
113
Hribar mora odstopit. Le to bi bilo higienočno! :)
Glede unega iz Celovca, ki je videl Petrleta v ambasadi.: Njegovii starši so pobegnili v Avstrijo gdaj že. Celo skrili so se med Avstijce tako, da so piimek spremenili.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Za razliko od tebe, sem že kdaj priznal, da sem se zmotil. Pri tvojem višku izobrazbe je kaj takega seveda nemogoče, tudi če voda sama od sebe razpada na vodik in kisik.

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Muzej osamosvojitve so ukinili in nazaj bodo privlekli kip zločinca in diktatorja TITA. Ej, pa da jebem mater golobajzarjem.

Titova” vrnitev na Brdo podžiga kulturni boj​

12. 5. 2023, 11:33
0

Facebook Twitter
dezman-golob-scaled.jpg

dr. Jože Dežman in Robert Golob (Foto: STA)
Potem ko smo pred dvema mesecema poročali o tem, da je ministrica za kulturo Asta Vrečko iz vrst Levice po ukinitvi Muzeja slovenske osamosvojitve izrazila željo o tem, da bi se kipe Tita in ostalih vrnilo v park Brdo, je sedaj tudi Golobova vlada zavzela stališče, da se maršal Tito, čeprav ta simbolizira nekdanji totalitarni režim, vrača na Brdo. “Ali bo verska vnema nadomestila pravno državo?” se v luči tega sprašuje zgodovinar dr. Jože Dežman in predsedniku vlade predlaga, da naj trditve, ki nimajo podlage v resničnosti, iz vladnih dokumentov črtajo. Šele potem pa naj se začne ukrepanje, ki bo odgovorno in bo temeljilo na dejstvih, ne pa da bomo priča ukrepanju na podlagi izmišljotin in lažnih obtožb.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.531
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Po sklepu vlade se VRAČA.
Torej ga je nekdo (ali obstaja sklep) od tam odstranil (v sklepu piše začano, stalno?)

Če bi ga vrnili a 9. maj, bi bilo OK?
15. maj, ko so junaške enote domobrancev, kljub podpisani kapitulaciji, poizkušale preboj, bi bilo v redu? (Mimogrede, v kapitulacijijski pogodbi piše, da kdor po tem ne odloži orožje je "divjad")

Kot sem rekel - kaj piše v sklepu o odstranitvi?