Po desničarski navadi so stroške pomnožili z 10.Kaj je stalo toliko denarja? Obisk v Kongo? Če ja - iz katerega naslova pa je prišlo do toliko stroškov? Letalske karte, bivanje, posvojitev šimpanza in razne druge zadeve sigurno ne stanejo toliko.
Aja take fore... Daj prosim nalepi link do vira z realno višino stroškov ali pa samo navedi vir, hvala.Po desničarski navadi so stroške pomnožili z 10.
Me ne zanima, hvala.Aja take fore... Daj prosim nalepi link do vira z realno višino stroškov ali pa samo navedi vir, hvala.
Aja potem si samo nakladal o desničarskemu pretiravanju množenja zneska s faktorjem deset? Pišuka no, pa tako prepričano si deloval, dejansko sem ti verjel saj se raznorazne zadeve zares (pre)velikokrat napihuje. Hvala za nič torej.Me ne zanima, hvala.
ni napak..če recimo prerežene onge ki gre v štekdozo zna biti pestro....srbski terorizem
Svetlana Makarovič ščuva radikalce na RTV: Prerežite kable! - Demokracija
Piše: Andrej Žitnik (Nova24tv.si) Pri Mladini so dejansko še zmerni, ko pozivajo k “bolj radikalnim, a pravno rigoroznim postopkom”, ko hujskajo k nasilnemu vladnemu prevzemu RTVS. Makarovićeva gre še korak dlje: sama bi na servisu porezala kable, kar so dejansko teroristične metode! Sovražno...demokracija.si
Po mojih informacijah se rezanje kablov RTVSLO (oziroma poizkusi) že nekaj časa dogaja, ko imajo prenose določenih dogodkov.
Drekaš pa še vseeno ane....Me ne zanima, hvala.
sem prepričan da so dežurni alter moralizatorji že na deluV Mladini Cerarja nazivajo s "cmerar"? A so taka slabšalna poimenovanja klasika ali so se tokrat "slučajno zmotili"?
"Nekateri hoteli so bili celo dražji od berlinskega Hiltona: v Pragi je bila nočitev na osebo 241 evrov, v Krakovu 250 evrov, v Parizu 204 evre."
Ja to je treba pa pohvalit, izbira "druge najdražje".Torej ne izbra najdražje