Hja, nekateri so pač mnenja, da so vidni tattoji in stil oblačenja zanemarljiva reč pri predstavnikih države
Mene so učili, da se je treba obleči situaciji oz. dogodku primerno tako da ne, ne bi šel tja tako oblečen. UKZ&Co. pa so očitno dali bolj poudarek na "safari v Ugandi" in kot pa na "protokolaren obisk druge države z namenom krepitve odnosov". In zakaj bi bil na izletu v Afriki bolj ali manj zategnjeno (oz. poslovno/diplomatsko) oblečen? A smo svobodni al' nismo?A ti ne bi šel na državni obisk v t-shirtu in kavbojkah, obut pa v superge?
Tega ne bom nikoli zanikal.Čuden si.
Hja, je treba Afričanom pokazati kaj je dandanes moderno pri nas v Evropi pa če še tako čudno izpadeš, ko tako raztrgan stojiš ob predstavnikih afriške države, ki so primerno oblečeni kljub temu, da za razliko od teh žensk živijo v tistem podnebju in bi lahko imeli to za izgovor, da hodijo naokoli napol goli.Zmaga pa Mojči Pašek Šetinc v strganih kavbojkah. Pri nas v službi so prepovedane, a ta kokoš z njimi leta po protokolarnih dogodkih.
180.000€ je stala ta šala.Koristi ni skode pa tudi ne
Glede na to da so na kol nasadil pivcevo za 400eur sem mislil da tole bilo zastonj. Joške smo pa videli to je pa nekaj180.000€ je stala ta šala.
kar si diht? Stari take cene nima niti pamela anderson pa ma joške do koroške. mrbit račel stele bi mela tako tarifo sam tist je že drug svetDefinitivno vredno 180k
Kaj je stalo toliko denarja? Obisk v Kongo? Če ja - iz katerega naslova pa je prišlo do toliko stroškov? Letalske karte, bivanje, posvojitev šimpanza in razne druge zadeve sigurno ne stanejo toliko.180.000€ je stala ta šala.
Kaj ni rekla, da se bo dala malo na pavzo in se posvetila drugim zadevam? So jo na hitro nazaj aktivirali, ker zadeve z Golobom ne gredo po planu?Ni na dopustu, tudi ta podgana grize goloba, skupaj z jenulom:
Ni dovolj woke pa soga skenslali ze pred casom, ce si zgresilV Mladini Cerarja nazivajo s "cmerar"? A so taka slabšalna poimenovanja klasika ali so se tokrat "slučajno zmotili"?