Tema ki je odletela kot golob!

delter333

Guru
21. maj 2010
1.849
1.556
113
Notranjska
Če bi danes na našem sestanku z šefi bila prisotna Nika, bi prvič padla v nezavest od šoka in slišanih besed, drugič bi pa FBI, CIA, MI6 preizkovali primer napada in poskus umora.
Ampak v naši službi pač nismo pussiji in znamo tudi kaj nazaj rečt, ali pa požret kako besedo in it dalje.
Da nisva midva sodelavca mogoče?:cool:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Preden so ustanovili ta urad ( al karkol ze je) bi lahko ustanovil se urad za spremljanje predvolilnih obljub politikov.
V primeru vecjih in ponavljjajocih krsitev sledijo sankcije politiku

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113
Pa mislis, da imajo vsi ljudje lufta za kafe, pir pa to? Nimajo vsi, ampak vecina ljudi teh ne pozna.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.742
5.900
113
ja pufe je treba vrnit. sej blaginja bo se zmer. kaksen evro bo sel vec za davke. kaksen kafe/pir manj, pa bo.
Že od Alenke dalje poslušamo, kakšen pir ali kafe manj, pa bo.... Država pa še naprej z tujim kurcem po koprivah... Niti ene, a ma baš niti ene optimizacije iz strani države na odhodkovni strani.
Ne spijem toliko piva in kafeja, koliko bi mi ga oni radi vzeli, žal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.955
-393
113
hehe, zdej pocasi bo ze gajba pira.

in ja, nobene optimizacije. ze vec let.

ampak vseeno, placat je treba... korono in tudi tele nizje davke v energetiki. in ostale pomoci p9djetjem in prebivalcem

• Všeč mi je
Reactions: bizi

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.009
3.704
113
Že od Alenke dalje poslušamo, kakšen pir ali kafe manj, pa bo.... Država pa še naprej z tujim kurcem po koprivah... Niti ene, a ma baš niti ene optimizacije iz strani države na odhodkovni strani.
Ne spijem toliko piva in kafeja, koliko bi mi ga oni radi vzeli, žal.
Pripravili te bodo do tega, da ga boš zmogel spiti pa ga ne boš.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.955
-393
113
ha, zdej ti bojo rekl, da še ne morjo, ker zdej morjo pa pokrit izgubo zaradi državne regulacije cen.

Kot petrol, ki toži državo... pač toliko incoma more bit, in pika. če ne so delničarji nezadovoljni.

Škoda, da ti delničarji pozabljajo, da jim je to postavila država, ljudje. Torej so v službi države in prebivalcev. In če je kriza, naj z dobički iz preteklih in prihodnjih let pokrivajo to izgubo.

ja ja... sej res, nismo v idealnem svetu.

• Všeč mi je
Reactions: B81
2. jul 2020
5.067
6.619
113
ja ja... sej res, nismo v idealnem svetu.

Težko se je igrati socializem in kapitalizem hkrati. Če ima država namen, naj nacionalizira Petrol in delež bencinskih servisov naj proda drugim družbam, da se ne ustvarja mono ali duopol.

Tako kot "turistične bone od Janše", bo tudi "poceni Golobov bencin" treba enkrat plačati.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.955
-393
113
Ma ne. država je slab gospodar. Si predstavljaš kako bi potem izgledal nadzorni odbor?

Treba je samo malo morale imeti, pa bi bilo prec bolje.