Zakaj pa ne? Si pomislil, da mogoče koga moti to, da afne gunca ob določenih priložnostih, ko se pa gre zares, pa ne?Ok, poskusimo počasneje. Pozdrav javni osebi je ko rifleta srečaš in mu rečeš da ma lep moped. Da mati tereza v lokalu cuka za rokav niko kovač pa pravljica.
Bi sami pozdravili niko kovač v lokalu in jo (prijazno do bolečine) vprašali zakaj nečesa ni naredila? Ali mogoče za bolj plastično predstavo, bi to naredili v primeru urške klakočar ali včasih violete tomič? In zakaj?
To je to, od takega balasta se samo stran obrneš, škoda vsake besedeJaz ne. Ampak jaz tudi sicer ne hodim pozdravljat znanih osebnosti, ki jih srečam na cesti. Sem že srečal Violeto na cesti, pa ji ne namenim niti pogleda, ker se ženska v živo obnaša nekje na nivoju Svetlane Makarovič. bitch.press
Me pa ne čudi, da ima kdo drug kaj za povedat, ker toliko dvoličnosti, kot jo najdeš pri samooklicani predstavnici ljudstva, težko najdeš kje drugje. Če je tip pristopil kulturno, brez žaljivk, nimam nič proti. Sem pa proti prostaškim, nekultiviranim pristopom do kogar koli, pa naj mi bo oseba še tako antipatična. Kot mi je Nika.
Obdavčit, obdavčit in še enkrat obdavčit... https://www.24ur.com/novice/slovenija/koalicija-na-brdu-o-davcni-in-solski-reformi.html
Kaj pa šparali bi tudi kaj? Not in komunists vocabulary...
No saj o tem govorim, vsi ostali smo pa manjvredni. Ena požrešna debelorita kuzla je pa princeska, ki je javna oseba zgolj zato, ker se na vse pretege ven meče. Glejte me, poslušajte me kako sem pomembna...in ti se primerjas z neko javno osebo?
Ne. Verjemi da se vozim dosti po ac po čelu Sloveniji. In dokler so bili ac policisti nisem doživel prehitevanja tovornjaka, sedaj pa kaos. Ni ja od teh vladajočih bedakov itak ni drugega za pričakovatihahaha, a to si se vceraj peljal po ac in si prisel do take briljantne ugotovitve?
No saj o tem govorim, vsi ostali smo pa manjvredni. Ena požrešna debelorita kuzla je pa princeska, ki je javna oseba zgolj zato, ker se na vse pretege ven meče. Glejte me, poslušajte me kako sem pomembna...
Ne oni fajtajo, sam j3ba je če kdo fajta kontra pa če tudi sam verbalno.Daj nehaj pametovat zopet. Nika je igralka in attention whore. That's it.
Glede na to koliko problemov ima z obvladovanjem osnov prometa bi rekel da je njen plafon kaj je pravilen pristop precej nizko postavljen, jaz bi se gotovo raje šetal po drugi strani Ljublanice kot ona. Nimam želje ne denarja za plačevanje česa v primeru da ji moj pogled ne paše.Dovolim si dvomiti, da je pričela Nika vpiti in bežati, če je k njej nekdo pristopil kulturno in brez žaljivk.