TEMA: Kateri mobilnik si naj kupim??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
HTC Touch 3G?
Kdo ga ima naj kaj pove kako se obnese!Zanima me kvaliteta zvoka iz zunanjega zvočnika,povezljivost,fotoaparat

ant

Pripravnik
Tole si dobro razdelil nazadnje > predlagam še, ko tema doseže okoli 20 strani se jo zaklene in odpre part 2

Drugače pa je tale trenutna tema res malo nepregledna in mislim, da se folku kar ne da odgovarjat na vprašanja.

Pa mislim, da se je kar malo izgubila med vsemi tistimi sticky temami. Mogoče bo pa sedaj kaj bolje.

LP

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
najbolj enostavno in pregledno je, da se za vsako znamko telefona odpre svojo podforum in v njem potem lahko še naslednje podforume (ali sticky) za najbolj popularne modele te znamke.

Enako se lahko naredi z mobilnimi operaterji,

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Bella pravi:
Citat:
Uporabnik Torque_monster pravi:
Ker potrebujem še en mobilni telefon in, ker je GSM aneks pri m@ še prost izbiram med Nokio 5220 XpressMusic in Samsungom M3520 Beat B!

Zanima me katerega priporočate?

Glede na primerjavo sem opazil, da ima Nokia boljšo baterijo, boljši zvok, in hitrejši prenos podatkov.
Samsung ima tudi nekaj prednosti in sicer ima kvalitetnejši display, accelerometer sensor ter nekoliko tanjši in lažji je!

Če je na forumu že kakšen user omenjenega Samsunga bi prosil za kakšno besedo ali dve o tem mobilcu. Nekaj izkušenj že imam s Samsungi vendar mi osebno ni pretirano user friendly zato bi prosil za kakšen komentar, ker sicer sta tehnično zelo enakovredna. Samsung je celo cenejši in novejši!

Jaz sicer nimam izkušnjo ne z enim ne drugim. Vendar me Nokia 5220 XpressMusic tudi že nekaj časa mika, sem slišala kar dobre komentarje. Tako, da jaz navijam za Nokio
cool-1.gif

Hvala za nasvet vendar sem se odločil za Samsunga, ker mi Nokia ni bila lepa!
Nisem ga še veliko uporabljal vendar prvi stik je bil prijeten! Meniji niso tako neprijetni kot pri nekaterih starejših Samsungih, ohišje je prijetno na dotik, tipke so tudi prijetne ... meni je super! Če nebi bil tako zahteven bi bil super tudi za primarni GSM!
cool-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ves kaksen bo forum potem?

Bos scrollal 5 minut preden bos prisel nekam dol, recimo na male oglase. Ti je ipmart [kjer je skoraj vsak model locen] pregleden forum?

ant: OK, bom tako naredil..

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Mogoče bi bilo smiselno dodati še navodilo da se vsako novo vprašanje/pozvedovanje označi z novim naslovom v isti temi. Če veš kaj hočem povedat. Tako ne bodo imeli vsi posti enakega naslova pač pa boedo med seboj znotraj teme ločeni. Bo bolj pregledno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.