TEMA: Kateri mobilnik si naj kupim??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ker imam dovolj raznih tem z vprasanji, ce je tapata telefon fulkul za kupit je tu tema namenjena tocno tem krizem in tezavam..

EDIT: Pa bom malo bolj definiral kaj pase v to temo:

- mnenje kateri mobilnik je boljsi nakup, A, B ali C
- ali je X mobilnik pri akciji Y operaterja kul nakup
- informacije iz prve roke pred nakupom mobilnika

Hvala za razumevanje.

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
E71 JE ZAKON:

+++++ ekran je wide, baterija zdrži tri dni, telefon je tanek in lahek za nošenje v žepu hlač, trpežno in kompaktno ohišje, ima vse mogoče povezovalne deivice (wifi, umts,..), tipkovnica je odlična in primerna tud za šape, symbian os,

-------- hitri klici bi bili lahko na celi tipkovnici in ne samo na številčnici, ne obstaja stojala za v avto, ki v primeru prilklopa avtomatično preklopi na prostoročno (vsaj jst nisem zasledil)

lastim si ga tri mesce pa morm rečt, da sem zelo zadovoljen. sicer za 400€ skor moraš bit.

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Meni je vse imenik, ker lahkok kar zacnes pisati ime, recimo Miha, in ti zgoraj vse Mihe izpise iz imenika.
Pa ni treba bit v imeniku,ampak kar v standby to naredis.

ful dobra stvarca.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Poleg tega pa ima E71 fotoaparat, s katerim nikakor ne moreš biti zadovoljen. Spremenjene barve, delay pri slikanju, slaba kvaliteta slik ... Fotoaparat je prava sramota tega vrhunskega mobilnika. Ne vem, zakaj morajo sami narediti tudi stvari, ki jih ne znajo. In fotoaparat je prav gotovo ena izmed takih stvari, so dokazali.
Nad ostalim sem prav navdušen!!!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Za slike je fotoaparat ala nikon, canon itd., fotič na telefonih je samo za silo, pa tut če ma 7mpik.
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj to vem, samo vseeno bi lahko bil malenkost boljši. Sama kvaliteta slik me niti ne moti toliko, kot občasne zamude pri zajemanju slik ...

PureEvil

Pripravnik
26. okt 2007
55
0
6
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Meni je vse imenik, ker lahkok kar zacnes pisati ime, recimo Miha, in ti zgoraj vse Mihe izpise iz imenika.
Pa ni treba bit v imeniku,ampak kar v standby to naredis.

ful dobra stvarca.

to je imel moj Sony Ericsson K850i že lani januarja
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A res ? Jaz se pa ne spomnm,pa sem ga imel.

No meni je vsec, odklenem tipke in vpišem ime in mi ga kar izpiše. Brez da bi bilo potrebno v imenik al pa kej.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Jaz sem zaenkrat blazno navdušen nad iPhonom 3G. Kaj me navdušuje? Celotna uporabniška izkušnja.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
A to, da lahko pošiljaš MMS-e, navigiraš z IGO8, Navigonom, Garminom, ... , 2M fotoaparat, snemaš video, poslušaš radio, ... NOT!
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
A to, da lahko pošiljaš MMS-e, navigiraš z IGO8, Navigonom, Garminom, ... , 2M fotoaparat, snemaš video, poslušaš radio, ... NOT!
smile-1.gif

Skoraj vse, kar si nastel je mozno... razen navigiranja z omenjenimi programi zaenkrat ni...

MMS se da (SwirlyMMS), 2M fotkic ima, video snemat je mozno (CyCorder), radio lahko poslusas (VLC Player,...)...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kdaj se boste jabolcniki sprijaznili, da imate v zepih telefon, ki ima precej napak?
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kdaj se boste jabolcniki sprijaznili, da imate v zepih telefon, ki ima precej napak?
smile-1.gif

Noben telefon ni popoln...
smile-1.gif
... Pri cisto vsakem se da najti kaksno napakao...

Sem samo odgovoril na tisti del, kjer je napisano, kaj vse iPhone NE zna... Res pa je, da je navigacija zaenkrat neuproabna... 3G lahko kupis nezaklenjen... in tudi za tiste zaklenjenje raste zdravilo... v obliki TurboSIM (ali vezje s kaksnim drugacnim imenom)... Tudi recimo za Nokio N95 ni drugega zdravila zaenkrat za odklenit...
smile-1.gif
Ali pa je... pa je predrago ...

Dejstvo pa je, da odkar imam iPhone, sem postal precej izbircen pri touch screenih... HTC Touch Diamond sem imel samo en teden... pa sem se ga znebil in raje nabavil E71...
smile-1.gif
... in brez uproabe Stylusa je to se tezje...

Nimam namena nikogar prepricevati... vsak se mora sam odlocit, kaj mu je vsec in kaj ne...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Trenutno iPhone, E71, G1 ali Xperia. Tudi INNOV8 zna bit dobra izbira v bližnji prihodnosti ...

ant

Pripravnik
Lep pozdrav

Sem ponosni lastnik nove nokie e66
smile-1.gif

No ker se do sedaj še nisem srečal s symbianom (pa tudi zadnji mobitel je bil SE k750i) bi imel nekaj vprašanj:
> lihkar nalagam garmina pa me zanima ali lahko tisti program od nokie za navigacijo na kakšen način odstranim ali ga raje pustim na mobiču?
>zanima me kje pogledam verzijo trenutnega softwera > rad bi namreč naložil program za podpisovanje certifikatov pa ne vem ali sploh lahko (delal bi po teh navodilih: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/300944/page/0/fpart/1/vc/1/nt/2)
>quickoffice jamra za neko licenco in me zanima ali obstaja podobna aplikacija za word, xls, ppt > tudi z možnostjo urejanja
>katere druge aplikacije še priporočate

Zaenkrat hvala in LP

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Ksz:
Meni je nokia 6110 Navigator zakon zadeva!
Naloženega mam garmina, celotno evropo, kartico sem kupil 4gb, in sem presrečen.
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.