Tema " Chameleon Sandbox"

  • Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
Pa dobr...sta se mal "zravsala"...pa ne rabiš se me bat...sm mal levo usmerjen...baje :evil:
 

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
38
tebi ne očitam nič..a ti kaj? lahko konkretno poveš kaj?
kameleonu ne očitam gospodarskih in političnih pogledov. v gospodarskih je zelen, ima lahko populistično mnenje, temelje potegnjene ne iz maksizma, ekonomije, ampak časopisov. o gospodarstvu ve toliko kot jaz o jabolčnem štrudlu..na papirju imam recept, ki ga je napisal xy. naredil ga še nikoli nisem, degustacijo pa posledično še noben ni preživel. ko bo o gospodarstvu vedel kaj več, kot to uspejo napisat novinarji reporterja, maldine, financ, bo lahko prišel na osnove gospodarstva, do takrat pa naj se drži stran od tem visokotehnološkega, tržnega, petletk, usmerjenega, privatnega, državnega itd gospodarstva.
kameleon in politika. ima prepričanje. hvala bogu. branim mu ga ne, prešolal ga ne bom, niti je prav, da ga kdo drug. fant sledi..sem enkrat en post napisal..doktrini staršev, okolju v katerem je odraščal in IQ okolice. politiko razumet je težko. tudi veleumi je ne razumejo in je ni..prave..so samo stranske, bolj ali manj prave ali pa naklonjene določenim sferam. desničar je praviloma zaznamovan z nekaj izmed: nižji IQ, nižji standard, travma iz preteklosti v povezavi s prejšnjim sistemom, uporništvom.. in pri njemu očitno zelo težko doživljajo smrt dedka na ravnem ovinku, ki je kaj lahko bila tragična nesreča, lahko pa tudi načrtna likvidacija. likvidacija je lahko bila s strani komunistov, ker je začel izgubljat na ostrini komunizma, ali pa s strani 'domačih izdajalcev', ki so navohali, da jih bo 'zatožil' oz jim sodil. zato je v življenju pametno držat glavo dol, se ne drkat s politiko in slednjo pustit bedakom, ki morajo svoj ego dokazovati in se kazati v javnosti. ta dogodek je družino zaznamoval in potem se začne..telefon veš kako gre. ampak naza k bistvu, model je desni in naj desni ostane. naj to tudi zagovarja in bo zvest načelom.

edit: tudi levi imajo svoj skupni imenovalec in ta ni nasproten desnemu. danes so bolj tiho in ne kažejo nivoja IQ, standarda itd, so pa pogubni za narod in civilizacijo drugače. problem pa je, ker pri nas ni ne levih en desnih, so vsi isti. v svetu so se stvari tudi zameglile in konzervativci igrajo demokrate, demokrati socialiste. skratka politika se vrti in si dela kruh.
konec edita

problem nastane, ko kamelči moč moderiranja nekontrolirano uporablja. ni treba banat nekoga, ki utruja z viri. tut ne k je rdeč, bel. banat je treba, ko pride do pozivov k nemirom, do osebnih napadov, mogoče do širjenja laži..predvsem pa do kršenja pravil foruma. forum pa nikjer ne omejuje uporabe levim ali desnim, virašem ali citašem. da banaš, ker ne razumeš? da banaš, ker se ti zdi spam? da brišeš replike na lastne butaste poste?

in to je obraz, ki se ga bojim. ne bojim se snecerjevih premalo pobitih 45..ker ne vem koga je mislil, nemcev, belih, partizanov..in čeprav sklepam lahko da izdajalcev, se tega ne bojim. ne bojim se da kamelči reče deda bi mogu tvojga zatožit.. ne bom se bal, če mi reče zdejle bi te na gobec..ker me ne bo, ker sedim doma za pc..bal se pa bom, če mi reče jutri te bom. sncerjev komentar zgodovine, iz konteksta, brez konteksta, surov ali olepšan, je grd, neprimeren, lahko neokusen, za nekoga, ki so mu ubili koga, koga pa niso uspeli travmatičen, ampak ne ubija in sreča se je zgodila, da je bilo tako kot je bilo, torej da ima snecer kaj očitat. da ne bo pomote, istočasno se je zgodila nesreča, da se je sploh to zgodilo. torej gre za neokusno komentiranje zgodovine, ki pri pametnemu ne spodbuja sovraštva.
ko mene pošiljate na vlak za beograd, gre pa za dejanje sedanjosti, gre za sovraštvo proti meni, gre za grožnje meni. in to se ne more primerjat z izražanjem mnenja o nekem zgodovinskem dogodku. ločiš te zadeve?
kolega v sosednji temi primerja šiškota s kriminalci, ki so švercali orožje bojda rusom v barcelono.
ti kriminalci so bili v tranzitu. boli njih za nas. meni in tebi niso hoteli nič. reda radi jih je bilo treba ujeti in azpreti, so pa nam v tem trenutku neškodljivi.
šiško na drugi strani, po novicah sodeč, nagovarja, napeljuje k uporu v moji domovini, v moji soseščini, v moji državi. danes, v sedanjosti ogroža mojo prihodnost, moje življenje, življenja mojih otrok. danes si želi bratomorne vojne, dogodkov, ki jih je snecer nekoč označil za slabo izpeljane in se ti zgražaš. na besede snecerja se križaš in prosiš odpuščenja neukemu, ampak šiškota pa pozabljamo..danes..tukaj
torej banajte, odstranite danes nestrpne do danes živečih. danes nesposobne in danes lažnive. ne se ukvarjat s tistimi, ki zgodovino tako ali drugače neokusno komentirajo, pa ne glede zakaj jo. ti so manj škodljivi od današnjih bedakov.
Za v okvir.

Na žalost oz. pričakovano pa tisti, kateremu je sporočilo namenjeno, ni doumel zadeve.

Mimogrede, zakaj se moderatorja ne da dat na ignore? Pri endvartiju in 8888 pride zadeva zelo prav.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
Čak mal zdej mam levo pamet...ne gre to tolk hitr...

Pa ne sprašuj istih neumnosti kot jagababa...moderator sem...ne moreš me ignorirat...sedaj sva prijatelja...v dobrem in slabem!
 

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.012
113
Kočevska
Model spama in ti mu ploskaš :)

Softi bi reko...gori selo...a jagababa se češlja :D
Ali se tebi sploh sanja, kaj je to spam? Malo prebiraj zbrana dela svojega prijatelja endvatri , pa se ti bo morda prižgala lučka, čeprav dvomim. Če bi bil kaj vreden, bi moderatorstvo vrnil, ampak stavim, da imaš na vsakem špeglu napis: Jaz sem Moderator :aplauz:
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
No da še malo pokomentiram ostale zadeve, ki so se še nabrale čez dan...

Skratka dan se je začel tako da vas je par začelo pogovor v temi kot da je bila jagababa banana.....in da sem se kot mod spravil nanjo....zanimivo...
Očitno se pogovarjate prek ZSjev...kar seveda ni nič narobe. Prosil bi samo, da preden se spravite name, kake njene informacije prej še preverite. Ker zna bit zelo manipulativna. Vesel sem, da se je potem to razrešilo in da smo ovrgli to. Tudi sama je v svojem stilu potem brisala svoje javne obtožbe namenjene meni!

Kar se tiče permbana njenega alter ega @xzazel.....pravila tu so jasna....veriženja nickov ne odobravamo....sploh pa ne ko si na prvotnem nicku že v sankciji. To se je vedelo že od pamtiveka.....xzazel ni ne prvi ne zadnji tak primer...

Berem odgovore katere sem imel namen pokomentirat.....zato boste malo nametani....

Apollo8 (se delno tudi tiče ostalih ki se vsajajo v moderacijo): kako bom moderiral bo moja stvar....čas bo pokazal ali imam prave pristope ali ne. Mi je blizu pristop da probam bit odprt v temi kot je ta za kritike....da komuniciram z uporabniki...da nekako skupaj pristopimo k problemu. Za 1x še nisem obupal nad tem....koneckoncev smo lahko "danes" videli kako lahko posamezniki tudi (z)manipulirajo mnenje okolice.....za druge ne rečem.....ampak od tebe pa tega ne bi pričakoval!!!
Če me spomin ne vara si sam mod (ali pa si bil) tudi na vašem policijskem forumu....dvomim da se ti lahko tam pridem usajat v moderacijo? Tukaj ste ko nek zborček...vsak bi nekaj po svoje...pa nobenemu ni vedno vse prav...logično taka je pač tudi demokracija. Ampak ne more bit 100% če ne ne pridemo nikamor.

softi: zamik med posti se kdaj pa kdaj pojavlja tudi meni (30sekundni?)...pač forum se skozi updajta...popravlja skripto....in včasih kaj šteka...treba omejit vmes itd....ne vem vprašaj MaverickT....
Glede na to kako pameten si bil danes v tej temi o moderiranju......ob mojem odhodu iz te funkcije se bom OSEBNO zavzel da te doleti moja čast in da boš postal El presidente v čveku......in jaz te bom na dnevni ravni hodil v čvek preverjat če si "sedi mirno" :) Če nič ne uletavaš v teme z svojimi mnenji...če samo čučaš in čakaš na moderiranje :) Ker te osebno poznam.....tudi vrjamem vate da ti bo to v popolnosti uspevalo :evil:
Si pa tipičen "lupetač"......o vsem maš fuLL pojma.....ampak pod črto pa nič ne poveš....oz največ kar sproduciraš je zajebancija. Ampak ok....kot že rečeno upam da pride tudi tvoj čas v čveku :)

patriot :evil: well well well.....moj stari prijatelj :) Od tebe nekoč je ostala samo še cinična školjka! Praviš da zarad mene nočeš več pisat v čveku.... Kadarkoli sem še po letu hmmmm...2012 recmo naletel nate kje na alterju nisi sproduciral drugega kot goro ciničnih povedi....tko da problema ne išči (VEDNO) v meni...ti maš neke globje potlačena nezadovoljstva. Ne rečem dostx sva se v preteklosti skregala....in ja sem ti tud težil.....ampak Cmon dude.....ne mi stakimi otročjimi da pa te je ravno zaradi mene zapustil dar tipkanja!

@ALL & ostali ki ste bili v temi......kot mod bom imel še vedno svoja mnenja in svoje poglede na stvari in teme.....pač nisem kot bo softi nekoč....on bo drugačen!!! On bo bolj po vašem okusu....ker on vse ve vse zna vse razume ;) In ja vedno bom brisal spam tako da bom probal dosežt da bo tema ostala čimbolj v okvirjih oz v tematiki katero sporoča iz odprtega naslova....

bizi tako je......namesto panzerglass-a na telefonu imam neko polprosojno ogledalo....tako da se lahko občudujem tudi medtem ko ti tipkam ;)

Lepo spite piškotki moji :srce: :nazdravje:
 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
14.734
6.345
113
Apollo8 (se delno tudi tiče ostalih ki se vsajajo v moderacijo): kako bom moderiral bo moja stvar....čas bo pokazal ali imam prave pristope ali ne. Mi je blizu pristop da probam bit odprt v temi kot je ta za kritike....da komuniciram z uporabniki...da nekako skupaj pristopimo k problemu. Za 1x še nisem obupal nad tem....koneckoncev smo lahko "danes" videli kako lahko posamezniki tudi (z)manipulirajo mnenje okolice.....za druge ne rečem.....ampak od tebe pa tega ne bi pričakoval!!!
Če me spomin ne vara si sam mod (ali pa si bil) tudi na vašem policijskem forumu....dvomim da se ti lahko tam pridem usajat v moderacijo? Tukaj ste ko nek zborček...vsak bi nekaj po svoje...pa nobenemu ni vedno vse prav...logično taka je pač tudi demokracija. Ampak ne more bit 100% če ne ne pridemo nikamor.

Ce bos napel svoj mozgan se bos spomnil, da se v desetih letih odkar sem na alterju, nikoli nisem vtikal v moderacijo in nikoli nisem pisal da mi nek mod ni ok.

Ce te ne bi osebno poznal, tudi tebi ne bi napisal dveh konstruktivnih postov (sploh ne morem rect kritik).

In cas je, da se spustis z oblakov in dejansko preberes kar sem ti napisal. Pol pa tisto pokomentiraj. Se enkrat - napisal sem ti, da je neeopustno, da nekomu (komurkoli pac ze) napises (na vprasanje zakaj si ga brisal): verjetno se mi je zdelo da nisi nic pametnega napisal.

A razumes kok nora je taka izjava?

Predstavljaj si da grem jaz za moda v navigacijski podforum in pobrisem pol debat ker se meni ne zdijo pametne.

In vesel bodi dokler ti bomo ljudje, ki te poznamo tudi v RL povedali da ga biksas.

Ker stari ti si sam ustvaril ta hype okoli tvoje moderacije. Odprl si temo o tem, z uporabniki parlamentiras o tem. Hkrati se zapenjas z dolocenimi uporabniki. Sam vabis tud trolle da ti nagajajo.

Nc ti fajn moderiraj jz grem pa delat
 
  • Všeč mi je
Reactions: erikson
I

Izbrisan uporabnik #15304

No da še malo pokomentiram ostale zadeve, ki so se še nabrale čez dan...

Skratka dan se je začel tako da vas je par začelo pogovor v temi kot da je bila jagababa banana.....in da sem se kot mod spravil nanjo....zanimivo...
Očitno se pogovarjate prek ZSjev...kar seveda ni nič narobe. Prosil bi samo, da preden se spravite name, kake njene informacije prej še preverite. Ker zna bit zelo manipulativna. Vesel sem, da se je potem to razrešilo in da smo ovrgli to. Tudi sama je v svojem stilu potem brisala svoje javne obtožbe namenjene meni!

Kar se tiče permbana njenega alter ega @xzazel.....pravila tu so jasna....veriženja nickov ne odobravamo....sploh pa ne ko si na prvotnem nicku že v sankciji. To se je vedelo že od pamtiveka.....xzazel ni ne prvi ne zadnji tak primer...
Kaj ste vi ovrgli? Sama sem se oglasila in pojasnila da nisem banana ampak onemogočena zaradi sekund / minut. Javna obtožba namenjena tebi je ostala v citatu.
Še vedno sem mnenja da je bil zadnji tvoj ban namenjen meni nepotreben, kar si dokazal s tem, da si mi trajno banal Xazel. In ne, v pogojih sodelovanja na forumu nikjer ne piše, da uporabnik ne sme imeti dveh ali več profilov.
In še: katere moje informacije so lažne in kaj bi bilo potrebno preveriti? Mogoče to, da nisi bil ti tisti, ki mi je dal pribitek. Vendarle iz tvoje in Mateyeve reakcije - javne, na forumu, tega ni bilo zaznati.
Ja, pristranski si, in ja, moderacijo zlorabljaš kot inštrument za reševanje osebnih zamer in onemogočanje drugače mislečih.
 

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.746
887
113
tu in tam
ksz
kokice-thinkstock-360x240.jpg

Kako je fajn, da imamo nekoga ala Chameleon :cheer: seveda plus ostale sodelujoče, ki se radi igramo...:evil:
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Da si ne boš domišljal :mad: . Isti si kot Jagababa! Brišeš prispevke okoli sebe, ko gre nekdo gledat za nazaj, vidi samo še škrbine! :mad: Se ti zdi to v redu?
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
Sta v "tolmačenje desnih pogledov"... Lahko se tam sproščaš naprej...
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
Malo sem zaj... Da se tudi prestavit...ne samo brisat...včasih pač ne gre ker mogoče ni primerne teme za ta poseg...
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.628
14.326
113
tebi ne očitam nič..a ti kaj? lahko konkretno poveš kaj?
kameleonu ne očitam gospodarskih in političnih pogledov.

Zanimivo razmišljanje, hvala za tako podroben opis. In ja, z nekaterimi stvarmi se povsem strinjam, nekatere druge pa vidim v malce drugačni luči kot ti :)
 

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
14.734
6.345
113
Še vedno sem mnenja da je bil zadnji tvoj ban namenjen meni nepotreben, kar si dokazal s tem, da si mi trajno banal Xazel. In ne, v pogojih sodelovanja na forumu nikjer ne piše, da uporabnik ne sme imeti dveh ali več profilov.
Pa kaj tebi ni jasno?

Ne, ne mores met dveh profilov. Oz natancneje - ne mores imet drugega profila z namenom izogibanja banu na primarnem userju. Ker ban je ukrep z nekim namenom. Tud takim da te spametuje da ne ponavljas krsitev in potem ni vec banov.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.920
5.461
113
Nima smisla...to sem šel znjo 3x čez po ZSjih...pa nisem nikamor prišel... ;)

Stem da mi je še trmasto ukazovala da sem jo dolžen odblokirat...sem se s5 počutil ko v vrtcu...no ja tud to je nekaj :D beep beep vroOoomM...pinjauiuu LoL
 
Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #15304

Nima smisla...to sem šel znjo 3x čez po ZSjih...pa nisem nikamor prišel... ;)
Moderatorji o ZSjih javno razpravljate? To so tudi kakšna specialna nenapisana pravila?
Še zdaj mi nisi razložil zakaj 123 ni smetil, ko sem jaz vprašala o čem točno govori pa sem si prislužila ban zaradi smetenja. To sva se menila v ZS in to sem te vprašala kot Xazel.
In zakaj ti lahko smetiš po temah, nas pa banaš zaradi tega bi bilo tudi fajn vedeti. Ker polovica tvojih objav je navadno smetenje.

edit:
vedno boljše ti gre. Celo potrudil si se dopisati vsebino zasebnih sporočil.
Daj rajši cele ZS gor nalepi.
Pa mimogrede poštudiraj kaj pomeni zasebno :cool:
 
Nazadnje uredil moderator: