Oooo pa se je že dogajalo."Hvala bogu" do tega še ni prišlo tako da si lahko oddahnemo in mirno pisarimo dalje po tabli tako kot vedno do sedaj.
In tudi moderatorski driskač se je moral posloviti
Oooo pa se je že dogajalo."Hvala bogu" do tega še ni prišlo tako da si lahko oddahnemo in mirno pisarimo dalje po tabli tako kot vedno do sedaj.
Resnično se mi ne ljubi bosti z mlečnozobci, ki si na račun določenih uporabnikov pumpajo ego in ne, ne bom se več spuščala na vajin nivo. Oglasila sem se zgolj zato, ker se pogovarjate o meni.
Oooo pa se je že dogajalo.
In tudi moderatorski driskač se je moral posloviti
Dejva se nekaj dogovorit. Ne klevetaj. Nikjer nisem nikogar napadal, kameli sem na zacetku napisal da naj ne brise ce necesa ne razume (ker je on sam napisal da bo brisal ce mu bo kaj nerazumljivo) in tokrat sem se obregnil ob to, da je napisal:Če je rekel da ni banana zakaj napadaš KameleOna? Isti si kot Soti, obema gre kamela na živce, čeprav ne vem zakaj? Tudi mene je banal, ja in pač sem bil 3 dni banan. Že od kar je moderator iščeta napake. Če imata zasebne težave z njim, ni treba, da se znašata na forumu.
Se strinjam s tem. In še posebej, če se v debati ne postavi v nevtralni položaj.Če se mod spusti na osebno debato v neki temi, - pač ni primeren za komando. To bo kar prvo pravilo.
mod bi lahko bil snecer.
mod bi lahko bil bizi..ti..123 mogoče..tudi 8888
pač probat je treba, pa odstranit če ni ok.
nekateri bi mod funkcija 'vzgojila'.
mod bi lahko bil snecer.
Snecer - da.
LooooL, meni pa KameleONu se očita neko neobjektivno delovanje zaradi lastnih gospodarskih in političnih pogledov, ki se jih ne skriva ampak človek, ki pa večkrat javno in povsem jasno zapiše, da se leta 45 določenih še premalo potamanilo, bi bil pa sprejemljiv? Resno?
LooooL, meni pa KameleONu se očita neko neobjektivno delovanje zaradi lastnih gospodarskih in političnih pogledov, ki se jih ne skriva ampak človek, ki pa večkrat javno in povsem jasno zapiše, da se leta 45 določenih še premalo potamanilo, bi bil pa sprejemljiv? Resno?