Tema " Chameleon Sandbox"

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
Resnično se mi ne ljubi bosti z mlečnozobci, ki si na račun določenih uporabnikov pumpajo ego in ne, ne bom se več spuščala na vajin nivo. Oglasila sem se zgolj zato, ker se pogovarjate o meni.

:valjamse:

Ja, zgolj zato si se oglasila, ker se gre debata o tebi pa da še malo pojokaš kakšna krivica se ti dogaja in kot vedno do sedaj zanemariš vsa prejeta pojasnila od tega da je sporen zgolj del tvojih postov pa še to ne zaradi stališča, ki ga imaš temveč zaradi načina pisanja do vseh ostalih možnih. Da pa med (kratkotrajnim) banom ne smeš uporabljati drugih alternativnih nickov je pa jasno že iz prazgodovine (in ti nisi sveža uporabnica table) in je to vedno tudi bilo zapisano v pravilih, res pa ne vem, zakaj se tega ni prekopiralo v tega zadnjega.

Ne trdim, da je moderacija nezmotljiva in popolna ampak da gremo pa v tak ekstrem, kot se ga zdaj prikazuje kot neko zaroto proti jagibabi, to pa tudi ni potrebno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
Oooo pa se je že dogajalo.

In tudi moderatorski driskač se je moral posloviti

Ne vem točno na kaj oz. koga ciljaš ampak sem pa prepričan, da v primeru Jagebabe do tega ni prišlo. Obstaja torej kak tak primer iz preteklosti? Ne morem verjet, da bi mi uspelo spregledati kaj takšnega.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.037
5.654
113
Čakam da se še malo spihate...da ne bom 100x odgovarjal :)

jagababa pa dam 10/10 za glumo...škoda da nisi študirala na AGRFT :)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
Če je rekel da ni banana zakaj napadaš KameleOna? Isti si kot Soti, obema gre kamela na živce, čeprav ne vem zakaj? Tudi mene je banal, ja in pač sem bil 3 dni banan. Že od kar je moderator iščeta napake. Če imata zasebne težave z njim, ni treba, da se znašata na forumu.
Dejva se nekaj dogovorit. Ne klevetaj. Nikjer nisem nikogar napadal, kameli sem na zacetku napisal da naj ne brise ce necesa ne razume (ker je on sam napisal da bo brisal ce mu bo kaj nerazumljivo) in tokrat sem se obregnil ob to, da je napisal:
“Čvek je velik...najbrž sem precenil al da nisi nič pametnega povedal...”

Lej funkcija moda je, skrbi da se ne krsijo forumska pravila, da se ne spama, da se ne zali. Ne pa da ocenjuje ali je nekaj kar je nekdo napisal, pametno ali ne.

S kamelo imam privat popolnoma normalen odnos, ce poklice za drink se dobiva. Niti mu ne repliciram (tudi kadar menim da pise nesmisle) razen kadar komentar nameni direktno meni.

Jagababa se mi ne zdi neka pridobitev foruma in vec ali manj povzroca same spore. Ampak ne moremo utemeljevat ukrepov moderacije da nekdo ni nic pametnega napisal.

Ko si pa tako ponosen na svoj ban in kako si ga mirno sprejel: stari ti si vcasih zasluzis mesec toplic s svojimi izjavami. Ampak dokler bodo tolerirali izjave, da so jih leta 45 se premalo potamanili, do takrat razumem da tolerirajo tvoje o tem da srbi slabo opravilinv 90ih.

Sicer pa oba veva, ce nam kaj ne pase lahko vedno gremo ane.

I

Izbrisan uporabnik #9334

To je to. Sicer je pa forum v zadnjih par letih sedel na samo dno. :oops1:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kameleon ni mod material in ne bo. nima osnov.

ps, zakaj imam jaz sedaj že leta x sekund zamika med posti? včasih se mi to pojavi, ne vem kje in ne vem kdaj, ampak se. a je to kdo pozabil, al kdo vztrajno obnavlja? vmes me več mesecev sploh ni bilo na forum.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.890
-360
113
kdo pa je material za moda od aktivnih clanov?

sej ne vem, kaksen mora bit mod po vase, ampak po moje mora bit predvsem nepristranski in neoseben. tud ce mu neko mnenje ni vsec, je pa smiselno, more pac pozret cmok in it naprej.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in softi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Če se mod spusti na osebno debato v neki temi, - pač ni primeren za komando. To bo kar prvo pravilo.

Ter - ko ljudje vidijo, kako si v preteklosti kozlarije špilal in se norčeval ... - ni več prav nobene moči od tako zaželjene avtoritete.

• Všeč mi je
Reactions: softi

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.890
-360
113
to mas prov je. sploh prvi odstavek.

drugi bi bil pa za predebatirat. lahko pogledamo iz druge strani - lahko je clovek vmes odrastel, dozorel, in da sedaj ne pise vec traparij...

recimo...

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mod bi lahko bil snecer.
mod bi lahko bil bizi..ti..123 mogoče..tudi 8888

pač probat je treba, pa odstranit če ni ok.

nekateri bi mod funkcija 'vzgojila'.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Če se mod spusti na osebno debato v neki temi, - pač ni primeren za komando. To bo kar prvo pravilo.
Se strinjam s tem. In še posebej, če se v debati ne postavi v nevtralni položaj.
Sploh pa, če bi realno moderiralo bi jih kar nekaj že davno moralo bit v večnih banovcih. Ker za nekater resnično upam, da so samo tako veliki troli in v realnosti niso tako primitivni.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Djte Capla odblokirat. Ravno zaradi provokatorske jagababe je bil blokiran.

I

Izbrisan uporabnik #9334

mod bi lahko bil snecer.
mod bi lahko bil bizi..ti..123 mogoče..tudi 8888

pač probat je treba, pa odstranit če ni ok.

nekateri bi mod funkcija 'vzgojila'.

Snecer - da. Bizi, endvatri, 8888 - niti pod razno. Tisto - "ti" pa, upam da nisi meni namenil. Ker niti pod razno se ne bi šel še s tem grenit življenja. Pa - debelino rabiš, ne samo dolžino (kot mladi fantje non-stop nabijajo) :zavijazocmi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
  • Všeč mi je
Reactions: softi
I

Izbrisan uporabnik #9334

LooooL, meni pa KameleONu se očita neko neobjektivno delovanje zaradi lastnih gospodarskih in političnih pogledov, ki se jih ne skriva ampak človek, ki pa večkrat javno in povsem jasno zapiše, da se leta 45 določenih še premalo potamanilo, bi bil pa sprejemljiv? Resno? :aplauz:

Ja, ko ga izzoveš, po kilometrih provociranja, pač dobiš tak odgovor. Kaj ti ne paše? Saj pa nisi več mozoljav, menda ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
LooooL, meni pa KameleONu se očita neko neobjektivno delovanje zaradi lastnih gospodarskih in političnih pogledov, ki se jih ne skriva ampak človek, ki pa večkrat javno in povsem jasno zapiše, da se leta 45 določenih še premalo potamanilo, bi bil pa sprejemljiv? Resno? :aplauz:

dober post. zdej nimam šasa za pravi odgovor. če pozabim, me prosim spomni. odličen post..