S čim točno sem si jaz zaslužila bane - torej s čim sem kršila forumska pravila in v čem točno se tri in večminutni kazenski pribitek, ki mi v praksi praktično onemogoča sodelovanje na Alterju, razlikuje od klasičnega bana?
Kolikor je meni znano alter ne pogojuje sodelovanja s tem, da moramo tuliti v isti rog s posameznimi moderatorji.
Primer nazadnje.
Vprašala sem kaj pomeni ena objava od 123 in si s tem prislužila tridnevni ban s pojasnilom da smetim. Ko sem kot Xazel vprašala s čim točno sem bila z vprašanjem izven teme, sem si prislužila trajni ban kot Xazel.
In še to. Prav nikjer v pogojih sodelovanja na alterju nimate navedeno da uporabnik ne sme imeti dveh profilov, prav tako nisem bila do nikogar žaljiva. Če sem jaz smetila z vprašanjem ki se je nanašalo na objavo 123, zakaj potem on ni smetil z objavo?
Verjamem da grem komu na živce, ampak kolikor vem Alter ni v lasti @mateya in @kameleona, obnašata se pa prav tako, kot da bi bil alter njun privatni peskovnik.
Samo to. Resnično se mi ne ljubi bosti z mlečnozobci, ki si na račun določenih uporabnikov pumpajo ego in ne, ne bom se več spuščala na vajin nivo. Oglasila sem se zgolj zato, ker se pogovarjate o meni.