Telme

md1

Pripravnik
3. feb 2008
54
0
6
Zanima me ali ima kdo kakšne iskušnje z novim operaterjem "telme"?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Baje Italijani. Spoznal glavnega direktorja (vsaj mislim). Ima osebnega šoferja (slo državljan). Deluje preprost. Baje se zelo splača, če nonstop visiš na telefonu in kličeš oziroma te kličejo v druge države na druge operaterje. Gre za nek zakup minut. Satelitska varianta. Dva različna paketa. Se že da kupiti. Če koga zanima, mu posredujem telefonsko modela.

lp

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Zakaj se mi zdi da je to ona piramidna varianta oz. MLM, in da je "telefonija" samo caka, kot knjige pri ES ?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Zakaj se mi zdi da je to ona piramidna varianta oz. MLM, in da je "telefonija" samo caka, kot knjige pri ES ?
wink-1.gif

Tako nekako. Denar je treba služit
evil.gif

lp

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Sem bil na predstavitvi, v M hotelu so parkrat na teden... 2h poslusas koliko denarja bos zasluzil bla bla bla, noben pa ne pove nic o zanesljivosti zadeve. V bistvu je posel, ce se ti da ukvarjati in pa veliiiko ljudi,ki klicejo v/iz druge/drugih drzav/e. Sta pa paketa nek zacetni in team builder kolikor se spomnim. Navaden je okoli 200€, ta "hud" pa okoli 1000€, vendar se nevem koliko bolj splaca, ker dobis toliko vecje procente bla bla bla. Sem ze sprobal zadevo in z Hrvaske klical v Slovenijo na stacionarno stevilko in je ZASTONJ. Vendar pa mi je v pol ure 2x prekinilo zvezo. Ne vem kaj je bilo krivo, ker kolega, ki mi je to pokazal pravi da je zadeva zakon.
Je pa to neka ceska firma. Poglejte samo internet stran. Ko vidite predstavitev in nivo tega, ko vidite pogodbe(samo ime in priimek in podpis pa se to na nekem cudnem papirju)te vse mine-vsaj mene je.

edit:se dodatek.. Zadevo sploh ni predstavljal Slovenec, ampak nek Hrvat, ki sluzi ze bajne vsote. Ves cas govori samo o goooznih procentih in ce bi bilo vse res bi bil on tak multimiljonar ne bi nam predaval. Pa folk v sobi, ki je to poslusal, je bil bolj nizji nivo-zgleda hocejo nekaj zasluziti, Telme te pa zna nategnit.
10.gif

Nazadnje urejeno: