Klasičen nateg, za prekinitev pa dodatni stroški.
A1 je isti krščen duš. Raje ne pišem, kaj vse sem moral zganjat da ti prekinejo.
A1 je isti krščen duš. Raje ne pišem, kaj vse sem moral zganjat da ti prekinejo.
Kakšni dodatni stroški za prekinitev prepaid paketa?Klasičen nateg, za prekinitev pa dodatni stroški.
Če se ti vsak mesec avtomatično podaljšuje do odpovedi ni predplačniški. Predplačniški bi bil, če bi ti 30 dni (en mesec) laufal pol pa mrk če ne plačaš, tako kot džuboks.Kakšni dodatni stroški za prekinitev prepaid paketa?
Se opravičujem, šlo je za dvoletno vezavo.Kakšni dodatni stroški za prekinitev prepaid paketa?
Predplačniški = plačilo v naprej. Tudi hoferjevi predplačniški paketi se avtomatsko podaljšujejo, če jih ne prekineš. Pa še marsikaj drugega.Če se ti vsak mesec avtomatično podaljšuje do odpovedi ni predplačniški. Predplačniški bi bil, če bi ti 30 dni (en mesec) laufal pol pa mrk če ne plačaš, tako kot džuboks.
Torej če ne plačaš ko se samodejno podaljšuje si dolžen?Predplačniški = plačilo v naprej. Tudi hoferjevi predplačniški paketi se avtomatsko podaljšujejo, če jih ne prekineš. Pa še marsikaj drugega.
Torej če ne plačaš ko se samodejno podaljšuje si dolžen?
O čem zdaj ti? Ker smo vmes navlekli še HOT, za Telemach pa tudi dvoumno piše, poglej eno stran nazaj moj post ko sem označil. https://www.alter.si/tema/telemach.345641/post-3046172Ne, samo ne podaljša se in pač ne dela vse skp...
Predplačniški uporabnik je dolžan za plačilo uporabiti ustrezno plačilno sredstvo (praviloma plačilno ali kreditno kartico) izmed plačilnih sredstev, ki jih za plačilo storitve ob nakupu omogoči Telemach. Telemach bo vsakih 30 dni od zadnje obremenitve obremenil sporočeno plačilno sredstvo z zneskom predplačila. V primeru neuspešne transakcije zaradi kateregakoli razloga bo Telemach upravičenega uporabnika o tem obvestil, hkrati pa preprečil dostop do funkcionalnosti (ogleda vsebin) TV storitve EON.
Trajanje naročniškega razmerja za (i) pakete storitev EON je določeno z naročniško pogodbo oz. Splošnimi Pogoji, (ii) druge pakete storitev, ki imajo vključeno TV storitev EON za obdobje veljavnosti take pogodbe, (iii) za upravičene uporabnike, ki sklenejo predplačniško razmerje za storitev EON pa do poteka obdobja, za katerega je bilo opravljeno zadnje predplačilo, ki se ni obnovilo z novim predplačilom pred potekom predhodnega obdobja.