Mene zanima kakšen qrčev razlog ima TM, da ne objavlja frekvenc svojih kanalov. Na TV-ju mi programsko mesto ne pomaga nič.
Jaz sem imel vceraj tudi kar nekaj dela, da sem nazaj poiskal nekaj programov, ki so jim menjali frekvence. Ce imas conax kot jaz je to res butasto delo, ker TM nikjer ne objavlja frekvenc na katerih so programi.Za nekaj več kot 70€ na mesec imam pravico komplicirat. Poslovno skrivnost imajo oni v svojih.... Kake budale.
Ja mene so danes spet že 10 klical v tem mesecu, da se sedaj da imeti tudi več, kot 3 kartice module .... na 1 naročnino .....
Ja mene so danes spet že 10 klical v tem mesecu, da se sedaj da imeti tudi več, kot 3 kartice module .... na 1 naročnino .....
Za nekaj več kot 70€ na mesec imam pravico komplicirat. Poslovno skrivnost imajo oni v svojih.... Kake budale.
Isto pri meni. Ni mi spet 300+ kanalov na tvju nastavljat, rad bi samo spet Crime and Investigation gledal, ima kdo ferkvenco?
Ja, čakaš pa mesec ali dva, da se kdo nalima. Sem bil v poslovalnici za nov sprejemnik, pa sem čakal več kot mesec, vmes seveda 2x klical in nič. Očitno imajo tehniki preveč dela. Počakam, da se steče pogodba, potem pa pičim drugam, banda se je res poslabšala. Da ne govorim, da sem dobil 3 različne odgovore po telefonu in poslovalnici glede priklopa, prevzema in plačila, na koncu, tako, kot je rekel romzi, lažejo strankam in to sem jim tudi povedal in jim vsakič, ko me kličejo to povem. Skratka obup, razmišljam tud, da plačam penale in grem, pri A1 bojo bojda prenovili pakete oz nekaj bo, sem zvedel od zaposlenega znanca v poslovalnici, tako, da počakam in pičim stran od bande srbjanske.
Qrbe... Komaj zdaj sem opazil, da so ceno (še starega) silver paketa dvignili za 1,5 eura. Včeraj so analogno shemo zjebali (za babico je do zdaj bilo dovolj), tako da ima še samo 14 programov. Od teh so ene prestavli na frekvence, kjer so take motnje da se ne da gledat. Med drugim OTO, tako da vnuki ne morejo več gledat TV-ja pri njej. =bite se TM!
Po Alterjevsko se temu reče, da so podražili za eno kavo.Qrbe... Komaj zdaj sem opazil, da so ceno (še starega) silver paketa dvignili za 1,5 eura. Včeraj so analogno shemo zjebali (za babico je do zdaj bilo dovolj), tako da ima še samo 14 programov. Od teh so ene prestavli na frekvence, kjer so take motnje da se ne da gledat. Med drugim OTO, tako da vnuki ne morejo več gledat TV-ja pri njej. =bite se TM!