Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Neka gospa s telemacha je klicala fotra, da naj bi danes moral zagnati iskanje programov, ker naj bi se nekateri programi premaknili. Mejbi kdo ve o katerih je govora?
Uporabim pa daljinca od starega LG-ja, ki še ni imel smart tv. Držim "Meni" tipko ca. 5 sekund in potem vtipkam "1105" in stisnem "OK" da pridem v "skrit" meni. Tam imaš potem opcijo send to usb. Urediš datoteko s programom in potem obraten postopek.
Ja kaj misliš? Očitno so ugotovili, da je z njegovo kartico nekaj narobe - mogoče ne dopušča več nadzora na daljavo (in posledično gleda preveč ali premalo programov),...
No je, vrti samo porocila vsak trenutek ko si jih zamislis. Kartica je precej novejsa kot moja, pa mene ne pride nobena poseksat. Tudi reset na daljavo ko je nekaj zastekal je deloval
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.