Ja tega "uredi" (zgoraj levo) nisem imel, pojavil se je šele danes. Ne vem ali je bilo kaj narobe z brskalnikom ali samim eonom. Kakorkoli. Urejeno.Nastavitve -> Moji Seznami -> Uredi -> Moj ... in urediš kot si že prvič
Zanimivo. Jaz namreč brez težav vidim vse račune, tudi za lansko leto.Kaj je zdaj Telemachovci z vami? Ne pošiljate računov več na dom, na moj telemach ni možno pogledat pdf računov. Kako vas ni sram sploh zaračunavat storitev, če pa ni nikjer možno preverit računa. Vas bo potrebno prijavit, kakšni inšpekciji.
No, no, a poklicat pa jih ne moreš in prijavit napake?
Ajd ne seri spet s tvojimi forami. Kaj misliš, da bi tukaj pizdil preden bi jih klical.No, no, a poklicat pa jih ne moreš in prijavit napake?
Raje počakaj kak dan.
Ajd ne seri in ne laži TI. Nimam nobenega trajnika pa ne dobivam domov nobenih položnic. Dobim samo obvestilo preko smsa. Položnica se pa prenese avtomatsko v link banke kot eračun.zakon, se vidi da lažeš.
Če ne prejemaš položnice domov in samo v Moj Telemach, imaš narejen trajnik.
Decembra so te obvestili, da kdor ima trajnik, ne bo dobival več položnic ampak si jih lahko ogleda v Moj Telemach.
Zraven si pa tudi dobil dokument, ki si ga podpisal in vrnil, če bi želel naprej prejemati papirnate položnice.
Tako da, ne nakladaj.