Torej ni zastojev, nedelovanja, ni ga potrebno 1x na teden restartat...Kaksna pa je hitrost menjave kanaliv? Si lahko poljubno razvrstis kanale.Citat:
Uporabnik Davorle pravi:
Jaz imam Cisco PDS 3121,že skor leto dni. Res da nima digitalnega ekrančka,dela pa precej bolje od predhodnikov.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
- Če sklenem paket Gold Trojka Extra piše da dobim zraven brezžični usmerjevalnik WiFi. Zanima me, kakšen usmerjevalnik dobiš?
Meni je bilo rečeno da dobiš integriran router in modem. Zgoraj omenjeni usmerjevalnik ne podpira hitrosti, katere ponujajo na Gold Trojka Extra 150/4? AliCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
- Če sklenem paket Gold Trojka Extra piše da dobim zraven brezžični usmerjevalnik WiFi. Zanima me, kakšen usmerjevalnik dobiš?
Dobiš najcenejši TP-Link WR841N, ki drugače stane kakih 22€.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Dobiš najcenejši TP-Link WR841N, ki drugače stane kakih 22€.
Lahko kako pomagate da bi tudi jaz dobil omenjeni router po "vezah" ?Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ja takega sem jaz sedaj dobil na eni lokaciji, ampak "po vezah".
Sem klical, pa gospodična na drugi strani rekla, da ona ne ve kakšno opremo dobiš , in da bo to monter ugotovil bla bla bla.Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Poklici tja, vprasaj, pa se zmeni, jaz nisem rabil nobenih "vez"...
Pravkar sem si dopisoval s Telemachom in mi brez mesecne narocnine NE pripada locen routerCitat:
Uporabnik McGiver pravi:
Če si kot fizik, ti žal ne morem pomagat, moja veza je za poslovne partnerje.
Ti samo naroči, če imaš Extra je itak router vključen v naročnino, potem pa teti reci, da te mora monter obvezno en dan prej poklicatin potem njemu naročiš ta boljši router.