Zelim samo, da mi normalno deluje iz enega nadstropja v drugega.Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz ga imam. Doseg je boljši, kot pri Ciscotu EPC. 3925 . Če se ti gre za doseg, je bolje kupiti posebaj roueter.
Citat:
Uporabnik pep pravi:
KSZ...
Jaz sem v preteklem mesecu preklopil na paket, kjer nudijo hitrost interneta večjo kot 100MBit. Sem jih poklical in rekel, da bom torej očitno potreboval boljši router, kot njihov kar precej let star 100MBit. Se je telefonistka posvetovala in mi potrdila, da mi potem pripada ustrezen router. Čez par dni so mi prinesli Tplinkov 1043ND in to je to.
Jaz sem se skoraj skregal na Telemachu. ja pripada tu router, kateri pa je integriran v modem. Če želiš posebej router moraš doplačati 2,5 mesec. To so mi povedali po telefonu in v poslovalnici. Zagotovili so mi, da v nobenem primeru ne morem dobiti posebej routerja. Pa mi verjemite, a sem jim zelo zatežil.Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nenavadno, mogoče oseba ni imela vseh informacij?
Po logiki ti pripada povezavi ustrezen ruter. Se pravi tak, ki zmore 150mbps po kablu in po luftu.
Povprašaj še na drugem mestu, lahko direktno pri monterjih ali na spletu.
Citat:
Internet paket - Gold Trojka Premium
Paket je namenjen naprednim uporabnikom, kateri hkrati dostopajo do spletna preko več naprav in želijo nemoten ogled spletnih video vsebin. Paket že vključuje 5 elektronskih poštnih predalov za vso družino in brezžični usmerjevalnik s katerim lahko povežete vse brezžične naprave v vašem domu.
Citat:
Uporabnik wabb pravi:
Citat:
Uporabnik pep pravi:
KSZ...
Jaz sem v preteklem mesecu preklopil na paket, kjer nudijo hitrost interneta večjo kot 100MBit. Sem jih poklical in rekel, da bom torej očitno potreboval boljši router, kot njihov kar precej let star 100MBit. Se je telefonistka posvetovala in mi potrdila, da mi potem pripada ustrezen router. Čez par dni so mi prinesli Tplinkov 1043ND in to je to.
Meni so rekli, da ga lahko dobim z doplačilom 2,5€/mes. Imam paket Gold Trojka Extra. Ti si ga dobil gratis?