Jz mam še vedno 19/2 na L paketu
Mene tudi zanima menjava iz mix L na Gold extra, zato sem klical na Telemachov klicni center. Če sem prav razumel, je razlika med paketoma : za 1€ višjo naročnino dobim 72 urni zamik gledanja, Klub sceno, Paket AXN video na zahtevo in internet 80/4 Mbps. Ker pa sedaj uporabljam conax kartico, bi me moral obiskati serviser in mi zamenjati Conax kartico oz. vključiti Cisco 4682, kar bi me stalo 25€. Sem prav razumel?Citat:
Uporabnik doto pravi:
Jaz sem šel iz mix L na gold extra. Ker bi mi stari paket potekel šele julija nisem mogel koristiti akcije za duplo hitrost. Samo še vedno imam višjo hitrost za praktično isto ceno, kot bi jo imel na mix L.
Skratka oahko menjaš, ne moreš pa koristiti ugodnosti iz akcije.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Tud pri MIX XXL bi lahk mal hitrost dvignal, če se že tak ven mečejo z nekemi novostmi.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Glede na obvestilo na telemach strani bi se naj s 1.4. povišale hitrosti paketov. Ampak jaz še vedno izmerim staro hitrost, moram kak modem resetirat ali kaj podobnega?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Glede na obvestilo na telemach strani bi se naj s 1.4. povišale hitrosti paketov. Ampak jaz še vedno izmerim staro hitrost, moram kak modem resetirat ali kaj podobnega?
Pri meni je isto.
Hočejo pa menjat modem, ker naj bi to pomagalo....
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pri meni je isto.
Hočejo pa menjat modem, ker naj bi to pomagalo....
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Bolje je nadgradit omrežje za storitve za katere dejansko ni zanimanja ( analogni Radio po kabelskem omrežju).