Telemach!!!

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sej ni čudn, če pa vse šteka... Men že cca 1 uro kocka TV nenormalno... Mam na sumu te HD programe, da zasedajo preveč pasovne širine...

Darwin12344

Zelenc'
13. feb 2014
23
0
1
joejoe, si me kar pošteno potolažil.. Men tut že kakšno uro tujina deluje zelooo počasi... In šele se vračam na telemach internet po sedmih letih, zato sem se kr malce ustrašil zdajle..

Ampak ja, gotovo kaj rihtajo s temi kanali, pohitritvami interneta, ipd...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Prosim premaknite že ure na EPG na Ciscotih. Saj ne moreš nič nastavit snemanja, ker je EPG eno uro zadaj.
bonk.gif

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
Pri meni je dons nekaj po polnoči vse dol padlo, ni blo interneta niti TVja, so kaj delali?

mogoče kdo ve, je možno urejanje svoje sheme preko pcja na ciscotu?

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Kje se pa potem nahaja program, ki je prej bil na 163
wink-1.gif

Seveda sem prej pogledal na vaše spletne strani, samo sem SciFi v programski shemi še vedno našel na programskem mestu 24, no danes je pa že na omenjenem kanalu.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Telemach je taki šalabajzer glede obveščanja. Napišejo da je nekaj prestavljeno na programsko mesto xxx. Tisti, ki imamo Conaxe, pa naj gremo iskat vse na novo, ali kaj
stupid-1.gif
Kaj je tako težko zraven sprememb napisat še frekvence. Sedaj mora človek vedno hodit gledat na kabelska.net.

Medo23

Zelenc'
4. apr 2014
3
0
1
Pozdravljeni! Imel bi eno vprašanje, vem, da ste o tem že govorili....., ampak me res zanima mnenje tistih, ki so bili pred enako dilemo.
Sedaj imam Jackpot paket - aktualen pred cca. 2,5 leti, vse tri Ciscote - takratne sem zamenjal za Conax module. Zdaj sem pa pred dilemo ali naj grem na te nove GOLD pakete ali ne.....Predvsem bi šel, da bi lahko imel zamik 72 ur in mogoče so zraven zanimive še te scene - klubu (filmi itd..)....Ampak, če želim to moram seveda en Conax modul spet zamenjati za Ciscota, ki omogoča vse te zadeve...Zdaj me pa iz prve roke zanima primerjava med Conax-om in Cisco-tom? Vem, da Ciscote kar fajn šinfajo....., ampak ali so res tako slabi, da ti živce pijejo vsako minuto ali uro ali dan??Seveda me moti spet dodaten daljinec, apak spet brez tega ne gre....., ampak dejansko: ali fejst štekajo, cca. časovna razlika med menjavanjem programov med Conax-om in Cisco-tom??
Hvala vam za vsako mnenje....LP

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik Medo23 pravi:
Pozdravljeni! Imel bi eno vprašanje, vem, da ste o tem že govorili....., ampak me res zanima mnenje tistih, ki so bili pred enako dilemo.
Sedaj imam Jackpot paket - aktualen pred cca. 2,5 leti, vse tri Ciscote - takratne sem zamenjal za Conax module. Zdaj sem pa pred dilemo ali naj grem na te nove GOLD pakete ali ne.....Predvsem bi šel, da bi lahko imel zamik 72 ur in mogoče so zraven zanimive še te scene - klubu (filmi itd..)....Ampak, če želim to moram seveda en Conax modul spet zamenjati za Ciscota, ki omogoča vse te zadeve...Zdaj me pa iz prve roke zanima primerjava med Conax-om in Cisco-tom? Vem, da Ciscote kar fajn šinfajo....., ampak ali so res tako slabi, da ti živce pijejo vsako minuto ali uro ali dan??Seveda me moti spet dodaten daljinec, apak spet brez tega ne gre....., ampak dejansko: ali fejst štekajo, cca. časovna razlika med menjavanjem programov med Conax-om in Cisco-tom??
Hvala vam za vsako mnenje....LP

Če želiš časovni zamik ga lahko dobiš tudi na d3go. Sicer si obsojen na STB. IMHO STB nikoli, Conax rules.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tole gledam pa mi nekaj ne gre skupaj:

http://www.telemach.si/sl/zase...ocenih-storitev

Citat:
Ceniki veljavni od 1.4.2014
Kdaj se bo pa zvišala internetna hitrost?

Citat:
Aprila 2014 zvišujemo internetne hitrosti.

Katerega?

Hitrost je še vedno ista kot pred 1 aprilom.

Speedtest na Arnes kaže med 11 pa 17Mb pri paketu mix L in isti šmorn je na spedtest.net le speedtest.si konstantno kaže 17Mb.

Torej namesto, da bi hitrost bila zvišana je sedaj nižja kot prej
bonk.gif

Smo že 4.4 in cena bo na položnici višja a nove hitrosti pa od nikoder
jezen.gif

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Sam imam MIX L paket, pa sem do včeraj imel staro hitrost 25/2. Po resetu modema se mi je hitrost dvignila na 30/2.