Če te moti svetloba, lahko le nastaviš na nižjo vrednost (25%, 50%, 75%). Če pa je preveč moteče, zalepi gor košček črnega izolirnega traka čez celi napis ali pa delno. Popolni izklop pa razen prekinitve napajanja ni možen. Razen če na napajalni kabel namestiš stikalo.Zanima me ali je možno NEO Box čisto izklopiti, tako da ne gori napis NEO (standby) razen drugače kot izklop iz elektrike, če je kakšna varianta preko daljinca.....
Ne moti me svetloba, moti pa me, da se zadnje čase (kakšne 3 tedne) NEO box vklopi sam od sebe ponoči, pa sem že izklopil CEC funkcijo pa ni nič bolje, isto se dogaja tudi z drugim NEO boxom neodvisno od prvega, tudi ta ima CEC funkcijo izklopljeno. Prej se to ni dogajalo. En NEO box imam na stikalu drugega pa prek Power Linea TP Link. Tehnična pomoč Telekoma nima ideje oziroma predlaga naj preklopim iz stikala direktno na modem.Če te moti svetloba, lahko le nastaviš na nižjo vrednost (25%, 50%, 75%). Če pa je preveč moteče, zalepi gor košček črnega izolirnega traka čez celi napis ali pa delno. Popolni izklop pa razen prekinitve napajanja ni možen. Razen če na napajalni kabel namestiš stikalo.
Meni se je nekaj časa nazaj (kakšni dve leti) to dogajalo, če je prišlo do izpada električne energije. Ko je elektrika prišla, se je televizor prižgal. Mislim pa, da je bila vmes zamenjana oprema, ne spomnim se točno, kdaj se je to nehalo.Ne moti me svetloba, moti pa me, da se zadnje čase (kakšne 3 tedne) NEO box vklopi sam od sebe ponoči, pa sem že izklopil CEC funkcijo pa ni nič bolje, isto se dogaja tudi z drugim NEO boxom neodvisno od prvega, tudi ta ima CEC funkcijo izklopljeno. Prej se to ni dogajalo. En NEO box imam na stikalu drugega pa prek Power Linea TP Link. Tehnična pomoč Telekoma nima ideje oziroma predlaga naj preklopim iz stikala direktno na modem.
Verjetno se to dogaja zaradi trenutnih prekinitev elektrike. Tudi zame je bil misterij, zakaj se mi ena od pametnih žarnic ponoči sama prižiga. Potem sem pa le našel, da sem imel v nastavitvah vključeno, naj se prižge po povrnitvi elektrike.Ne moti me svetloba, moti pa me, da se zadnje čase (kakšne 3 tedne) NEO box vklopi sam od sebe ponoči, pa sem že izklopil CEC funkcijo pa ni nič bolje, isto se dogaja tudi z drugim NEO boxom neodvisno od prvega, tudi ta ima CEC funkcijo izklopljeno. Prej se to ni dogajalo. En NEO box imam na stikalu drugega pa prek Power Linea TP Link. Tehnična pomoč Telekoma nima ideje oziroma predlaga naj preklopim iz stikala direktno na modem.
To se tudi meni občasno zgodi. Pa ne zmanjka elektrike.Tudi sam opažam, da se NEO box zadnje dni vklaplja sam od sebe....v dveh sobah (kjer se TV ne gleda pogosto)sem izključil stikalo na podaljšku, le v dnevni sobi tako gre energija v prazno.. Koliko sploh porabi ta reč (W/h) ?
Ne, to imam izklopljeno. Nikoli niti ni bilo vklopljeno.Aktiven je zaradi Wifi dostopne točke
Dostopna točka WiFi
NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.
To potrjujem tudi jaz, danes zjutraj pa sem zopet opazil, da se je eden od NEO Box-ov ponoči vklopil........Ne, to imam izklopljeno. Nikoli niti ni bilo vklopljeno.