Telekom Neo

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Po mojih izkušnjah izklop iz elektrike ni enako reset-u.
Ne vem sicer, zakaj začne nagajati predvajanje za nazaj, kar je pri nas edino, kar se od TV uporablja. Traja mogoče pol leta, da se problem ponovi. Obnaša se, kot da ima nek interni pomnilnik, ki ga reset inicializira.

• Všeč mi je
Reactions: raners

raners

Majstr
4. mar 2008
2.804
439
83
Sem včeraj najprej poskusil "Zaženi znova" iz Neo menija in ni pomagalo.. Potem probal "Reset" (tipka zadaj na boxu) in ni pomagalo (po zagonu se je na ekranu prikazal celo nek error, vendar je ponovni zagon rešil zadevo in na novo sem moral konfigurirat neo).. Potem sem klical telekom pomoč in mi je rekel, naj še izklopim škatlico za optiko in telekom router in od takrat pogled za nazaj ponovno dobro deluje... ;)

Mogoče pride prav še komu..;)

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
med vrtenjem nazaj so sedaj uštulili reklame..v stilu YouTube. Me zanima, če bo sedaj kaj popusta na naročnino ;)

damirj

Guru
9. maj 2012
5.213
2.368
113
Lahko bi dal vsaj na izbiro, nižja naročnina in gledaš reklame ali pa polna naročnina brez reklam.

Ali pa bi sploh naredili reklamo kot glavno sliko in spodaj trak s preskakovanjem ki kaže sliko programa. Tako bi gledal reklame med prevrtavanjem zaradi reklam :) dvomim da jim bo uspelo kaj takega nagruntat.

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Sam sem mnenja, da kot posameznik ne moreš vplivati na politiko poslovanja ponudnikov. Lahko se odločiš da ga zamenjaš operaterja, a boš pri drugem zopet naletel na podobno težavo.

Dejansko bi moral obstajati neki regulator, ki bi samovoljo operaterjev omejeval z morebitnimi velikimi denarnimi kazni (konkretno v tem primeru prikazovanja oglasov pri ogledu za nazaj, kar je za mene prvovrstna svinjarija).

Tudi Zveza potrošnikov Slovenije in druge nevladne organizacije, ki dobivajo precej denarja iz proračuna, bi se morale aktivno vključiti v navedeno problematiko.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.800
129
63
Neo ogled v živo se po 5 sekundah ustavi in stoji, zgoraj napis: Prišlo je do napake. Včasih je samo črn zaslon.
Ogled nazaj in vse ostalo deluje.
Po resetu modema dela normalno za cca 3-4 ure, potem ponovi vajo.
Ima še kdo take težave?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.636
505
113
Pri nas je zaradi poplav uničena centrala in smo brez interneta, baje da ga tudi ne bo kmalu.
Ali je možno neota uporabljati brez internetne povezave? Da bi preko Vlc dostopal do računalnika.
Stalno mi samo kaže da je prekinjena povezava…