Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
po mojih izračunih bi bila moja povprečna poraba 4,9 l/100 km
jih boš dokazal na testu
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
po mojih izračunih bi bila moja povprečna poraba 4,9 l/100 km
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
(sicer pa je podobno 'srečanje' že bilo tule na alterju pred dobrim letom..žal ne vem kako je bilo z udeležbo, rezultatov pa se tudi ni javno objavilo (zakaj ne vem)...tako da je bilo pa ni bilo).
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
In kdaj bo test?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, dobro si to napisal.
Hebat ga, traktoristi sparamo in vrc skozi okno nafte za toliko km za brez veze no go.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hebat ga, traktoristi sparamo in vrc skozi okno nafte za toliko km za brez veze no go.
.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
(v tolminu levo.....kam pa potem naprej?)
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
pa saj ni fora take vožnje v dokazovanju.....naredi se en krog....poraba bo pa bolj kot zanimivost. Iatk na takih vožnjah dosegaš porabo, ki je ob običjani vožnji (in cijazenju) bolj utopija kot realnost.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Če je teb dokazovanje, da maš večjega prov. Meni bi bil en izlet prijetno s koristnim, brez da bi se s čim obremenjeval
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
(v tolminu levo.....kam pa potem naprej?)
Levo proti Novi Gorici od tukaj pa Dornberg - Štanjel - Dutovlje - Sežana. Tukaj naredi mtl eno stojnico in gremo naprej proti Divači, kjer se odločimo a gremo po stari ali po AC do Portoroža. Nazaj pa prosto po prešesnu. Še najraje do Postojne po magistralni in potem na AC. Midva z mojo gajbo si nisva ravno prijatelja z AC.
Prva trasa je odlična, vem zakaj mtl, ma mi ni ravno v tem času da bi lazli v kake hribe. Če naletimo na sneg potem jaz tam ostanem skor sigurno 2h. Bi blo lepše it, v kako stopinjo toplejše kraje.
Whatever
In končni rezultat bo filozofska razprava namesto preprostega rezultata X,X l/100km kar je bistvo takšnega tekmovanja...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In k rezultatu (porabljeno gorivo v €, manj je seveda bolje) se na koncu doda še časovna razlika (recimo preračunana v € na podlagi SLO povprečne plače) ...