Tekma v MB ali "Kdo bo Hrvata..."

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Vidim da komentirajo sami nogometni analfabeti ... Pa kake viole jebo vas ... Nebi reko, da bi MB špilo - ajde ok. Halo folk, špilala je Slovenija - Viol nekak ni blo v ospredju, mar ne ? Dajte malo skočit na luft,na kako tekmo, ne pa pisat o tem kot o največjem kriminalnem dejanju, pa ne verjet vsemu, kar slišiš po TV (ker vidi se bore malo).

Kar se pa tiče varnosti, pa sem svoj avto (Z LJ registrsko) pustil v sosednji ulici in ga našel takega kot sem ga pustil. Tak da ne mi nekih buč prodajat.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
maš res, dragonsi so bli. to pa zato vem, ker sem takrat videl viole kako so kvačkale med obiskom pri slepih otrocih.

rolleyes-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Potem se viole med reprezentančnimi tekmami razpustijo in se med tekmo prelevijo v miroljubne triglavčke v navezi s trobenticami iz Žužemberka? Ne vem, kaj so zdaj mediji krivi, saj niso nikjer zapisali, da so to bile viole, prav tako pa tega nihče ni ovrgel, zato s(m)o si ljudje pač ustvarili svoje mnenje. Verjetno je v Mariboru vedno večja verjetnost da naletiš na viole kot pa na kakšne druge navijače, ne glede na to, ali igra repka ali Maribor. Sploh pa veda o tem, kje razgrajajo vijoličasti mariborski pubertetniki (ali zeleni ljubljanski), ni nogomet.

Kaj se sekiraš? Pač bo Pavlovič nosil kapetanski trak na glavi kolo ali dve.
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
mater smo blesavi res
bonk.gif

pretep sredi mesta pa so verjetno začeli tuji študenti medicine
sprasujem se.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Vidim da komentirajo sami nogometni analfabeti ... Pa kake viole jebo vas ... Nebi reko, da bi MB špilo - ajde ok. Halo folk, špilala je Slovenija - Viol nekak ni blo v ospredju, mar ne ?

Ko je bila tekma Slovenija - Italija v Trstu (kake 6 let nazaj), so se po tekmi na parkingu pri štadionu konkretno udarili Viole pa Dragonsi (sicer tega niso nikjer omenjali, ampak recimo da verjamem svojim očem). To da bodo kar takole po mariborskih lokalih s kiji harali neki dragonsi (ali pa novomeški trottersi
hysterical-1.gif
), to je neumnost.

hej, če niso bili celo kaki BBB?
17758-icon_confused.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Če je to kar sem slišal od nekaterih ljudi, ki so bili zraven (ne pripadajo ne Violam ne GD), da so se nekateri Green Dragonsi skrili pod avtobus
smile-1.gif

In ja, če je kdo od slovenskih navijačev delal sranje v sredo, so bile to Viole in nihče drug. Ostale skupine imajo premale ekipe za fajt, hkrati pa nimajo jajc kot jih imajo Viole.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
V redu, potem smo kar prav predvidevali. Viole poškodovale kapetana svoje ekipe. Čestitke.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Ja mogoče res
smile-1.gif
Lahko pa, da se je ekipi Viol pridružil, kakšen posameznik iz druge navijaške skupine- v kar pa tudi ne verjemem preveč, zaradi slabega odnosa na reprezentančnih tekmah.

@Don:
srce-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
V redu, potem smo kar prav predvidevali. Viole poškodovale kapetana svoje ekipe. Čestitke.

Predvidevam da TI res veš kdo ga je poškodoval. Na tvojo žalost lahko potrdim, da oseba NI iz Maribora in ni član Viol
bonk.gif