Letos so vsi ob pomanjkanju drugih opcij navalili na tek na smučeh. Podobno kot spomladi razprodani bicikli.
8 let stare srednje rabljene skating čevlje (Alpina RSK) sem na bolhi prodal isti dan. Za 100 eur.
Mimogrede, od kdaj je bolha za plačat?
Letos so vsi ob pomanjkanju drugih opcij navalili na tek na smučeh. Podobno kot spomladi razprodani bicikli.
Nenavadno, glede na to, da nov skating od Alpine, bolj turistična varianta stane nekaj čez 110€.8 let stare srednje rabljene skating čevlje (Alpina RSK) sem na bolhi prodal isti dan. Za 100 eur.
Ti si biciklist ne?Snecer: Za 6 km najbrž res ne (marsikdo jih toliko nataca po progi tudi brez smučk). Ta vikend sem naredil 65 km. Ostale vikende odkar je sneg (od 19.12.) pa tudi nikoli manj kot 50.
Poglej priponko 41124
Ti si biciklist ne?
Ko jaz gledam na Arehu gre 1/3 en krog (cca 5,7km po Suunto uri), pol pa velika večina od ostanka 2-3 kroge, zelo malo pa več. Da bi kdo šel 50+km, khm, khm, možno no.
Snecer, ti si pa en navaden šminker z rosignolkami.
To je že hudo našponan tempo. Ampak saj si imel tudi tekaški pace našponan.
lej naslov temeJa, zadevi se reče tek, ker pa imaš na nogah smuči greš lahko hitreje kot v supergah. Precej hitreje.
Jurij, sej bo minilo, ne se sekirat, ti kar počasJaz se sprehajam na smučeh, ko pogledam rezultat na uri, vidim da jeseni gobe hitreje lovim.
15 km/h in 50 km ni ravno đabe tudi na tekaških smučeh.Malo se prepucavamo, a ne 15km na uro?
štekam, ti nisi mene, navajen15 km/h in 50 km ni ravno đabe tudi na tekaških smučeh.
Če bi pa prebral jello-vo lansko statistiko v običajnem teku, bi štekal, da ga hvalim in mu zavidam, in se nič ne prepucavam.