Tehnične težave po nadgradnji

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Meni osebno ni vsec da je pri seznamu tem zraven slikca zadnjega posiljatelja. Mi bi bilo bolj vsec , ce bi bilo tako kot pri forumih siva ikona za prebrano in oranzna za neprebrani.

Glede na to da se jih veliko pritozuje o nepreglednosti novih tem, mislim da bi nilo za razmislit.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Všečna prenova, sem se že dokaj navadil po nekaj minutni uporabi. Le razliko med prebranimi in neprebranimi temami bi za moj okus bilo fajn narediti malo bolj očitno. Mi je bolj všeč, če je oranžna/črna ikona pred naslovom teme, kot pa avatar uporabnika.

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Edit
Tvoj odgovor meni ni cisto jasen(ker ne vem v cem je razlika pri meni, ce sploh je,) pa tudi njemu ne vem ce je. Mu bom bom posredoval tvoj odgocvor
On se verjetno prijavlja v registracijsko okno, moral bi se pa v rubriko pod tistim ključkom ali nekaj podobnega.
Tukaj se verjetno gre za prijavo preko telefona, mene je tudi to hecalo pa me je MaverickT pravilno usmeril.[/QUOTE]

Ups, to sem Hanziju citiral:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Povezava računov ne deluje = na facebook, piše da je v razvoju in potem neka napaka.

Pa včeraj kar nisem prenehal dobivati obvestil na email, čeprav sem izklopil, danes se je očitno pomirilo vse skupaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Testno še da vidim, kak slike nalaga.

pa zemljevid, da vidimo

I

Izbrisan uporabnik #488

akano.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
Kaj to, da ko odprem podforum, recimo "Tehnična podpora", mi ne naredi avtomatsko, da sem celoten forum prebral? Se to kje nastavlja, ali bomo dali na to-do?