Ja, po nadgradnji so nove titule. Ampak se ne spilajo čisto, ker vsem ni izračunalo trofejnih točk.
Če mene kdo kaj vpraša, to ni nadgradnja foruma, ampak razgradnja ! Pa brez zamere Maverick :-( ...
Prej je vse delalo v pretpotopnih browserjih in predpotopnih OS-jih, zdaj pa npr.niti v zadnjem 3 leta starem K-Meleonu (WinXPsp2-Lite, Mozilla) ne najbolje in ne vse! in še bolj počasi kot prej !!!....
... Ah, bom pač samo bral občasno forum, pa redkokdaj kakšno rekel/napisal ... no problem!
Velika večina se z menoj seveda ne bo strinjala in me mogoče celo "popljuvala" ... pa naj bo , bom preživel ...
+1Bistveno premalo. Bo treba vsaj barvo spremeniti. Tole se komaj opazi.
Saj v privzeti temi je rdeča(no oranžna) v modri je pa modra.Odlično, zdaj pa jo samo še v rdečo obarvajte, pa temni skin omogočite, no pa še kakšnega smeškota več dodajte.
Škoda da se avtomatsko ne nastavi forum kot prebran, ko ga odpreš gor. Mislim podforum, tako je vsaj delovalo na stari platformi.
ali pa moram to kje nastaviti?
Tudi jaz to pogrešam
O hvala. Vidim, da ste urediliKdaj boste še spodaj naredili vrstico:
Poglej priponko 20568
Reci mu naj se prijavi s starim prikaznim imenom in ne s starim imenom za prijavo. Tega smo ukinili.Klical me je znanec in mi je rekel da se ne more prijavit, ces da njegovega nicka ne najde oziroma nekaj v tem smislu. Bom probal dobiti kak njegov prtscreen da vidim kaj ga heca.
Prijavi se naj s tistim imenom, ki ga ima na forumu (uporabnik). V mojem primeru "zakon" in geslo. Prej je to bilo različno, vsaj pri meni.Evo tole mu napise
Edit
Tvoj odgovor meni ni cisto jasen(ker ne vem v cem je razlika pri meni, ce sploh je,) pa tudi njemu ne vem ce je. Mu bom bom posredoval tvoj odgocvor