Jaz pa imam mogoče nemogočo idejo - ko se logiraš, ni avtomatično odkljukano "ostani prijavljen". Bi bila prehuda?
Saj ni neka težava, samo včasih pozabim in se potem moram spet prijavljat... Kar spet ni nekaj hudega, samo...
Doma, pametno moje, doma...Bi bilo res fajn, če bi ostal stalno prijavljen na tujem računalniku.
Imam nastavljeno temno temo.
Gledam v Operi.
Imam odprtih več zavihkov Alterja.
In ko zaprem en zavihek, tik pred zaprtjem strank belo zabliska.
Zelo neprijetno za gledat.
Privzeto je bolje, da ni obklukano. Ravno zato, da ne bi bil prijavljen po nesreči tam, kjer ne bi smel. Če pa želiš biti prijavljen, boš pa že obklukal.
A je embedanje videa mogoče samo iz youtuba? Navedene so še druge odobrene strani... sem poskusil iz liveleaka in ne deluje. Ali je drugačen postopek kot iz youtuba - pri tem samo prilepiš link...
Stvar smo raziskali. Zadeva je taka:
Ko v profilnih nastavitvah nastaviš, da ne želiš prejmati e-pošte ob novih odgovorih, to velja zgolj za teme, v katerih še nisi sodeloval. Na tiste, v katerih pa si že sodeloval pa si še "naročen" oz jih opazuješ. Ampak brez skrbi, tudi iz tistih se lahko odjaviš. To narediš tako, da zgoraj v menuju izbereš "Opazovano" in nato obkljukaš vse teme (spodaj imaš checkbox za izbiro vseh) in nato izbereš opcijo "Onemogoči obveščanje preko e pošte". S tem si se je rešil.
Kje najdeš "opazovano":
Poglej priponko 20641
Kako nastaviš, da ne prejemaš več mailov ob odgovorih:
Poglej priponko 20642