smeški so, samo izbrati moraš "Alter.si smeški", je pa res da je povezava slabo vidna v temni temi
Nisem bral vsega, ...pogrešam...
1. Ne vidiš, kdaj je bil uporabnik nazadnje aktiven (uporabno, če nekomu pišeš zs, če slučajno ni že 3 mesece neaktiven)
2. Preveliki fonti premalo vsega na eni strani, posledično malce nepregledno
3. Že omenjeno, ni v oklepaju št. neprebranih sporočil pri temah
4. Tudi že nekdo omenil, ne vidi se komu odgovarjaš, če ni citirano
Kako nastavim, da mi ni treba vsakič na novo skriti forumov? Recimo skrijem forum Z vročega asfalta a se mi pokaže naslednjič, ko zalaufam alter. Na starem forumu je to delalo bp.
Aja pa še tole Maverick - tista oznaka "všeč mi je" desno spodaj pri vsaki objavi - daj prosim uredi, da je zraven tudi opcija "ni mi všeč". Zdaj se le-ta pojavi šele ko nekaj označiš kot da ti je všeč ampak menim, da bi bilo fino imeti opcijo izraziti nestrinjanje s postom že takoj in ne da najprej klikneš "všeč mi je" zato, da potem lahko klikneš "ni mi všeč" in zaključiš tako, kot da nisi ničesar naredil
Novo je tista oznaka, ki označuje, ali ima neka tema nove odgovore od zadnjega ogleda. To je poudaritev bolda, za katerega pravite da ga ne vidite.
U pa res v dark modu se konaj kaj vidi, sicer bi lahko bil kakšen več kolekcijismeški so, samo izbrati moraš "Alter.si smeški", je pa res da je povezava slabo vidna v temni temi
Od zadnjega ogleda teme, če smo specifični.
Ker so mi šla obvestila na mail na jetra, sem jih odkljukal, ampak jih še kar prejemam. Je treba še kje kaj odkljukati razen v Nastavitvah pod profilom?
Ah, še kar prihajajo???Jaz sem odkljukal:
- Samodejno opazuj teme, ki jih ustvariš…
- in prejmi obvestila preko e-pošte
- Samodejno opazuj teme v katerih si udeležen…
- in prejmi obvestila preko e-pošte
- in
- odgovori na opazovano temo
- od takrat ne prejemam več.
Ah, še kar prihajajo???
Enkrat pridejo, drugič ne, tretjič jih pa vrže pod vsiljeno pošto. Pa vse iz iste teme???
Živjo,
v tej temi se zbirajo tehnične težave, katere ste opazili po nadgradnji Alterja. Kar se bo dalo bomo poskušali rešiti.