Tehnične težave po nadgradnji

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Nisem bral vsega, ...pogrešam...

1. Ne vidiš, kdaj je bil uporabnik nazadnje aktiven (uporabno, če nekomu pišeš zs, če slučajno ni že 3 mesece neaktiven)
2. Preveliki fonti premalo vsega na eni strani, posledično malce nepregledno
3. Že omenjeno, ni v oklepaju št. neprebranih sporočil pri temah
4. Tudi že nekdo omenil, ne vidi se komu odgovarjaš, če ni citirano

Nazadnje urejeno:

darkside

Pripravnik
30. apr 2015
111
5
18
slovenija
androidvodici.blogspot.com
dune sem preveril to stran preden sem napisal objavo tukaj.... ne boš verjel ampak pri razvijalcih to deluje brez težav.

me pa edino ena stvar zanima sedaj - so admini to popravli ali je pomagalo brisanje cookijev? ker sem probal sedaj par stvari in delujejo prej pa ne.

bom pa mogoče res zapustil saj vidim da admini ne sprejemajo kritik. zanimivo da na drugem forumu imajo kar dolg seznam mojih kritik in jih celo počasi urejajo. je še nekaj stvari tukaj za urediti in bi moral preveriti če pri razvijalcih deluje ampak dokler ne boste pripravljeni sprejemati dobronamernih kritik jih pač ne mislim objavljati.

nisem pa rekel da mi stran ni všeč.... mi je bolj všeč kot prejšnja in je bil tudi čas da se malo posodobi. več o tem kaj je treba še spremeniti pa kdaj drugič

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.742
6.739
113
pri taščici
Tudi jaz sem bolj pocasen pri sprejemanju sprememb, ampak se strinjam z odgovorom mavericka. Za v prihodnje bi pa mavericku predlagal da pride kdaj na forum tudi ko ne dela na popravkih.;) mal heca.
Mal bolj zares: glede na to da je bila beta verzija novega alterja kar nekaj casa dostopna, bi nas lahko o tem malo prej obvestili in bi se mi bolj leseni lahko bolj pocasi navajali , tisti bolj izkuseni pa bi lahko kaksno pripombo ze prej predali.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ja, samo ti je ded napisal, da nima full time človeka, ki bi lahko custom zadeve po vsaki nadgradnji vzdrževal. :)
Običajno ni dovolj po nadgradnji samo dodati custom kodo - včasih je potrebno kaj tudi na novo napisati, saj je stara koda obsolete...
Jaz sem se navadil dosti prej kot pri prejšnji nadgradnji.
Glede na to, da uporabljamo brezplačno: komu ne paše pač adijo. :p

darkside

Pripravnik
30. apr 2015
111
5
18
slovenija
androidvodici.blogspot.com
to je napisal kasneje ja ;) kar sem pa napisal prej sem pa zbrisa ker pač ni sprejel predloga.

na eni strani že 3 leta čakamo na to da nekaj zrihtajo ampak počasi bo. na eni drugi pa že vsaj 5 let na obljubljeno posodobitev....

saj verjamem da ne moreš imeti zaposlenega nekoga ki bi take zadeve skoz urejeval ker to stane in ne malo. je pa šrvi forum kjer sem doživel da ti na predlog odgovorijo s kritiko :D ampak vse je enkrat prvič

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Komentarji so vedno dobrodošli in jih sprejemamo, kar je izvedljivo pa tudi naredimo. Lahko prebereš to temo, pa boš se vas upošteva, ker smo marsikaj naredili v tem času. Spodaj je tudi tema, kjer je todo:

https://www.alter.si/tema/to-do-lista.2666032/

Ni pa način, da takole izsiljujes/pogojujes in praviš, da ne sprejemamo kritike. Ker jo, sicer nebi v zadnjih 48 urah spremenili ničesar.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.354
9.595
113
EU
KSZ.
Namesto bele in črne verzije, dajte še eno vmesno, kot jo ima T-2 Forum. Bela je preveč "žgeča", črna pa je kot na pogrebu in padem v depresijo (hec).

• Všeč mi je
Reactions: krko in Cash

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Obvestila zgoraj desno.
Pogrešam opcijo gumbka "izbriši/izbriši vse".
Enako velja za brisanje obvestil v samem računu.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Ker so mi šla obvestila na mail na jetra, sem jih odkljukal, ampak jih še kar prejemam. Je treba še kje kaj odkljukati razen v Nastavitvah pod profilom?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Jaz sem odkljukal:
  • Samodejno opazuj teme, ki jih ustvariš…
      • in prejmi obvestila preko e-pošte
  • Samodejno opazuj teme v katerih si udeležen…
      • in prejmi obvestila preko e-pošte
      • in
      • odgovori na opazovano temo
      • od takrat ne prejemam več.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Vse imam odkljukano (tudi ostalo, kar nisi omenil). Sem tudi v mailu kliknil že večkrat tudi na "ustaviš vsa e-poštna obvestila" , pa ni efekta.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Predogled je čisto za brezveze. :bonk: Ko pišeš odgovor, je oblika popolnoma ista kot potem v predogledu.

Pa - smeške nam dajte nazaj! Tiste iz (mu mater, ko sem že pred par leti izgubil originalno stran smeškov :bonk:) prejšnje platforme, da se zna človk normalno pogovarjat in izražat čustva!

Delo krepeli človeka.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
873
63
28
Predogled je čisto za brezveze. :bonk: Ko pišeš odgovor, je oblika popolnoma ista kot potem v predogledu.

Pa - smeške nam dajte nazaj! Tiste iz (mu mater, ko sem že pred par leti izgubil originalno stran smeškov :bonk:) prejšnje platforme, da se zna človk normalno pogovarjat in izražat čustva!

Delo krepeli človeka.
smeški so, samo izbrati moraš "Alter.si smeški", je pa res da je povezava slabo vidna v temni temi

• Všeč mi je
Reactions: hermann

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
onlyme
Dobro da si povedal kje iskati, sedaj sem jih tudi jaz našel.

Za tukajšnjo klientelo bi dobro privzeto nastaviti na alter smeške, že ko prvič klikneš na ikono smeški - sedaj moraš namreč 2x klikniti da prideš do njih, če jih sploh opaziš.

Preklop/povezava je slabo vidna tudi v svetli temi.