TČ ZA SANITARNO VODO

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Glej, brez skrbi, da sem pred nakupom preveril vse kar se je preveriti dalo.
Ker si se zgoraj hvalil, da jo že uporabljaš, me je samo zanimalo, če je tudi v praksi tako dobra kot je obljubljeno v prospektih.
Torej, če kdo že dalj časa rabi takšno TČ naj napiše kako se v praksi obnese, so + ali je več -, pač v tem smislu.
Jaz bom lahko po par mesecih uporabe napisal kaj več.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
hvalil se
ne-ne-1.gif
res pa je da imam TČ že kar nekaj let samo od Termotehnike sem zadovoljen z njo in to je vse .Boš pa videl da nisi vrgel vstran denarja za TČ boš zadovoljen z njo .

pozdrav.gif

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Ali ima že kdo TČ tudi za ogrevanje manjšega stanovanja?
Tam do 40m2 verjetno ni problema.
lp

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.162
344
83
39
meni je všeč... jaz imam našitmano na 50 stopin in se dva stuširava lahko 2x zapored :p če je pa manj voda, potem je pa mal mrzla, ker če imam naštimano na 50 stopin, začne dogrevat, ko pade za 5 stopin. in če se greš tuširat ravno na 45 je ql. če pa imam naštimano na 45 in se greš tuširat na 40, pa je mlačna :p morda za polet je ql, sam za zimo pa ne :p
edino kar sem še opazil, da me mal moti je, da če zmanka štroma, potem se stvar resetira in ti da avtomatsko na 55 stopin. pa tud če zmanka sam za sekundo. vsaj to bi lahko porihtal
smile-1.gif

lp

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
glede ogrevanja boš moral malo več opisati situacijo . ( prostor kje bi vse to stalo verjetno imaš radiatorje ,skratka malo bolj podrobno ) TČ o kateri se sedaj pogovarjamo ni primerna za ogrevanja je samo za sanitarno vodo .

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

MultiX

Pripravnik
14. nov 2007
31
0
6
jaz jo imam slabe tri leta in dela brez problema.je pa samo za sanitarno vodo ja.je pa coolwex

Nazadnje urejeno:

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
zanimivo !! če lahko daj ti to malo bolj opiši .Kako se to obnese pri -10 stopinj ali pa več in kolko m/2 ogrevaš ,radiarorji ali talno
sprasujem se.gif

pozdrav.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
zanimivo !! če lahko daj ti to malo bolj opiši .Kako se to obnese pri -10 stopinj ali pa več in kolko m/2 ogrevaš ,radiarorji ali talno
sprasujem se.gif

pozdrav.gif

Če boš pozoren, boš opazil da jo ima za sanitarno vodo.
wink-1.gif

Ti pa kot kaže gledaš/iščeš TČ zrak/voda za ogrevanje prostorov (seveda tudi SV). Samo tu je pa zadeva malo bolj široka in je treba najprej vedeti kako stanjeimša doma (Kvadraturo, tip ogrevanja, izolacija (Stropi, stene, tla, okna, vrata, prezračvanje) ter se potem na podlagi teh zadev odločat kako in kaj če sploh kaj.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
kolko sem ga razumel da z to toplotno črpalko ogreva stan.kar mi je čudno .še je nisem videl pa poznam sisteme ogrevanja v nulo.
mogoče pa se nisva dobro razumela.
redface-1.gif

pozdrav.gif