Tblica do cca 200€

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Js sem si poiskal 2 meseca rabljenega Samsunga Galaxy Tab. Razne kitajske variante za podoben denar me niso prepričale.
Zaenkrat zadovoljen, je pa res, da tale Android ni tako svetovno čudo, kot ga nekateri prikazujejo
wink-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Jaz imam tega Prestigiota, je bila v akciji malenkost čez 200 € in zaenkrat zadovoljen. Te tablice so bolj igračka in 200€ se še da, vse kar je pa več, se mi zdi pa metanje denarja.

http://blog.links.si/?p=52

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.826
113
Ne vem če dobiš ipada za 200 eur..

Sicer pa pomoje katera od kitajskih tablic zadovoljivo opravi delo. Tab 7" je sicer ok, a je zaslon premajhen za udobno gledanje po netu (sem imel zadevo doma in je šla hitro naprej).

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni še kako drži v tem primeru.

Če bi rad dobro tablico s super podporo in ogromno aplikacijami, pol je edina prava izbira iPad. Tako je moje mnenje...
Tudi vse statistike kažejo na to, da se proda vedno več ipadov,da so lastniki tablic najbolj zadovolni z ipadom in da si bodoči uporabniki najbol želijo ipada itd.

HP touchpad za 200 eur, če je še na voljo: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=24938 Samo ne pol jamrat kak/zakaj, kdaj bo popravek in podobno.
smile-1.gif

Še vedno trdim, da bo večina uporabnikov slej ko prej spoznala, kaj je najpomembnejše.
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne mene spraševat
wink-1.gif
Nimam pojma. Vem samo, da ko/če bom rabil tablico, si bom pogledal glavne pomanjklivosti ipada (in kaj se da rešit z jailbrejkom) in se potem odločil.

AJVAR

Pripravnik
11. okt 2007
351
0
16
Obišči stran
Ja tablica ni zame je za taščo
smile-1.gif
Rabla bi za malo recepte gledat pa take fore. S kitajci se ne bi več bavil, ker sem v zadnjem mesecu imel doma 5 tablic in vse so ble pohabljene...

Zdej pa rabim kej drugega iščem pa da ni predrago je pa lahko tudi rabljeno navsezadnje...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Nisem dovolj bogat, da bi kupoval poceni še kako drži v tem primeru.

Če bi rad dobro tablico s super podporo in ogromno aplikacijami, pol je edina prava izbira iPad. Tako je moje mnenje...

Vsako mnenje je dobrodošlo.

Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Tudi vse statistike kažejo na to, da se proda vedno več ipadov,da so lastniki tablic najbolj zadovolni z ipadom in da si bodoči uporabniki najbol želijo ipada itd.

No to je pa fanatičen fanboyizem in kaže na to, da apple loverji nimate stika z realnim svetom.
iPadov marketshare:
second quarter of 2010: 96%
second quarter of 2011: 75%
15 sept 2011: 68.3%

Apple’s domination in the tablet space is set to slip a little this year, IDC has predicted.

The iPad maker currently holds 68.3 per cent market share, although IDC expects this to fall closer to 50 per cent before the year is up as new models come to market.

Če bi vsi tako orgazmirali ob jabolčku potem jim marketshare najbrž nebi tako upadal ane...

Samo toliko o tvojih statistikah.
crazy1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Še enkrat preberi, kaj sem napisal.Proda se vedno več ipadov, ni pa nujno da se ob tem poveča delež ipadov na trgu.Vedno več ljudi kupi tablico, pa drugi proizvajalcev je kar nekaj več, kot lani. Vse 3 stvari, ki sem jih napisal, držijo
wink-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ja ampak, če prodaja android tablic raste hitreje od prodaje iPadov, potem je ta tvoj komentar povsem brezpredmeten in samo zavaja bralce alterja, ki so v podobni dilemi kot ta, ki je odprl temo.