tattoo

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ali ima kdo kakšno pametno sliko tetovaže, tako da je ženska kot kakšen hudič (recimo ima krila kot netopir pa tisti rep pa take fore). Ker sem pregledal že ful po internetu pa nič pametnega ne najdem
frown-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Baba ga je zjebala
grin1.gif

Batwoman+cropped.jpg

Kaj takega?

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Najbolj splošen odgovor: ker se ljudje skozi čas spreminjajo, tako fizično, kot psihično, tatu pa (bolj ali manj) ostaja isti.

Bolj konkretni odgovori: ker moji ženi ni ime "Mojca (večno te bom ljubil)"; ker me vrtnica na prsih spominja na njega; ker sem že mamica in je tale tatu na preveč odprtem mestu; ker sem se zredila in tale srček zgleda kot krompir; ker sem shujšal in tale angel zgleda kot okostnjak; ker imam hudo vnetje kože po celotnem predelu tatuja; ker so me v vojski "prislili" narediti "I ♥ JNA"; ker se je tale slika čisto razlezla pod kožo; ker je neneakomerno zbledel; ker mi ni več všeč ...
sprasujem se.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

WTF ???
tongue-1.gif
Pač lepa slika a bi to kaj moralo pomeniti? A je potem pol tetovirancev škorpijonov a kaj hehehe
Pač sem mnenja, da če te stvar zaznamuje do konca življenja mora imeti neko vezo s človekom, ki to nosi. Recimo razne kitajske pismenke v stilu "veš to pomeni energija, to pa pooseblja miselnost starih bojevnikov" to so jajca. Sem lev po horoskopu in že en cajt zbiram pogum, da si bom dal Simbo iz Levjega kralja na zgornjo stran stopala, ali pa na gleženj. Ne pa neke jezne tigre, panterje, žirafe, etc.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...al pa babe z delfinčki, "veš, jaz imam tako rada morje, sva kot eno". Si mislim ja! Vse kar je od morja, je en teden Savudrije v stari Adriji, kjer se sesmojena, s tipom, ki ima BTW. tribal tatoo na desnem bicepsu, kregata in pijeta.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...al pa babe z delfinčki, "veš, jaz imam tako rada morje, sva kot eno". Si mislim ja! Vse kar je od morja, je en teden Savudrije v stari Adriji, kjer se sesmojena, s tipom, ki ima BTW. tribal tatoo na desnem bicepsu, kregata in pijeta.

hysterical-1.gif